G-streng / Trusser

Måske tænker du, at det er lige meget, hvad du har på, når du først har taget så meget tøj af, at han kan se dine trusser. Men sådan er det bestemt ikke. Hvis du også har nogle sexede trusser på, vil være en glædelig overraskelse for ham. 

Derudover handler det jo ikke kun om, hvad han tænker, når du tager trusser på. Det handler mindst lige så meget om, hvordan du selv har det.

G-strenge og flotte trusser kan være med til at gøre, at du kommer til at føle dig langt mere sexet. Det er også noget, som han vil få glæde af. 

Vi har et stort udvalg af forskellige former for trusser, som du kan have på under dit almindelige tøj. Det er både helt almindelige g-strengstrusser, som du kan gå med en hel dag, og nogle, som der er lavet til at blive taget af i en fart. 

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

BaciBijoux Indiscrets, Chilirose, Cottelli Collection, Guilty Pleasure, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Music Legs, 

Noir Handmade, ObsessiveRimba, Sexy Kleding og Vixons.

 

Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Sexede g-strenge og trusser sætter gang i soveværelset

Når du tager et par sexede g-strenge eller trusser på, vil der helt sikkert komme mere gang i soveværelset. Noget af vores lingeri er lavet særligt til kun at sidde på i meget kort tid. Det er for eksempel g-strenge, der er halvt bundløse, halvt g-strenge. De består selvsalgt ikke af meget stof, men overlader stadig en lille smule til fantasien. 

Vi har også g-strenge med fine blonder og sløjfer, der leder tankerne hen på svundne tider og franske stuepiger. De kan både bruges som normale g-strenge til at pirre din kæreste med, men er også perfekte, hvis I gerne vil lege rollespil. 

 

G-streng og trusser med stimulerende perler

Vores trusser er lavet som bundløse modeller, hvor der sidder en række perler mellem forenden og bagenden på trusserne. Det gør, at perlerne kommer til at sidde lige, hvor dine mest intime dele er. Hver gang du bevæger dig, vil du kunne mærke perlerne mellem benene. Trusserne er dermed i sig selv et forspil. 

De forskelle g-strenge og trusser med perler er dog alle bundløse. Det gør, at du også kan bruge dem, når du er sammen med din partner, da denne også vil have fin adgang til dine intime steder. 

 

Trusser i forskellige størrelser

Du kan finde trusser og g-strenge fra størrelse S til størrelse XL. Mange af trusserne er lavet i elastisk materiale, så de former sig efter din krop. Det gør, at de bliver meget behagelige at have på, hvilket er med til at gøre, at du vil føle dig mere sexet i dem. 

Vores trusser kommer i en lang række forskellige farver. Det er meget forskelligt, hvad man finder sexet. For mange er det rød eller sort, men du kan for eksempel også finde blå og hvide trusser hos os. 

Det er bedst, at du vasker trusserne i hånden, da de er lavet i et sart materiale, der ikke så godt tåler at komme i vaskemaskinen. Hvis du vil have glæde af dine trusser i længst mulig tid, bør du derfor passe godt på dem ved at vaske dem i hånden.