Catsuit & Bodystocking

Catsuits og bodystockings er en sand vinder, hvis du gerne vil være sexet og lækker at se på. Du kan næsten være sikker på, at din kæreste vil savle over, hvor godt du kommer til at se ud. Tøjet fremhæver dine kvindelige former og overlader ikke meget til fantasien. 

Du kan vælge mellem en lang række forskellige catsuits og bodystockings. Nogle vil derfor have mere stof end andre. I mange tilfælde kan det være sexet, at det ikke er alt, der bliver vist frem. Det er med til at gøre, at der stadig er noget, der er overladt til fantasien. 

Mange catsuits kompenserer dog for det ekstra stof ved at være åbne mellem benene. Det gør dig ekstra fræk at se på, når du har dem på.

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

Baci, Chilirose, Cottelli Collection, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Music Legs, ObsessiveRimba, 

Sexy Kleding og Vixons.

 

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Catsuits og bodystockings er perfekte til rollespil og leg

Du kan bruge alle vores catsuits og bodystockings som en del af et rollespil eller en leg med din partner. Nogle er lavet i et råt læderlook, der gør, at du kommer til ligne en streng dominatrix. Andre er lavet i fine blonder, der giver dig et langt mere uskyldigt look. Det kan være sjovt for dig at have catsuits og bodystockings i begge former for stof. Det giver dig mulighed for at lege med to yderpunkter. 

Hvis du skal til en udklædningsfest for voksne, kan du også sagtens bruge nogle af vores catsuits som udklædning. Sammen med et par katteøre vil der ikke være nogen, der er i tvivl om, at du er en meget sexet kat. 

 

Brug catsuits og bodystockings som en fræk overraskelse

Du kan sagtens have vores catsuits og bodystockings inde under dit almindelige tøj. Dermed kan det blive en fræk overraskelse for den, der tager tøjet af dig. En bodystocking vil være meget nem at gemme under almindeligt tøj, da den dækker de samme områder som undertøj. 

Et catsuit dækker ofte både arme og ben også. Der vil du derfor skulle tænke lidt mere over, hvilket tøj du tager på. Men fordi det sidder så stramt på kroppen, vil du sagtens kunne have almindeligt tøj ud over. 

 

Catsuits og bodystockings til alle størrelser og former

Det er bestemt ikke kun for de små og petitte at gå i catsuits og bodystockings. Vi forhandler dem i flere forskellige størrelser, lige fra small til XL. Det gør, at du kan finde et, der passer til dig. Mange af vores store størrelser er lavet i stretchstof, så det kan give sig. Det er med til at gøre det ekstra behageligt for dig at have tøjet på. 

For det er svært for dig at føle dig sexet, hvis tøjet strammer, og du ikke har det godt med at have det på. I det tilfælde er det næsten mere sexet, at du bare tager det af. Derfor lægger vi vægt på at have det til forskellige størrelser.

Derudover har vi også catsuits og bodystockings i forskellige farver. Mange ser sort som den mest sexede farve. Du kan dog prøve at tage en af vores bodystockinger i hvid eller lilla på og se, hvad din kæreste siger.