Lingeri

Det vil være en sand glæde for din partner, at du tager dit tøj af og afslører noget frækt lingeri. Det vil virkelig være med til at gøre, at vedkommende kommer til at se dig i dit allerbedste lys. Derfor er det en god ide for dig, at du investerer i noget lækkert lingeri, som du har det godt med at have på. Det vil både være med til at gøre, at du selv kommer til at føle dig mere sexet, men også at din partner kommer til at se dig som mere sexet. 

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige former for lingeri. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den slags, som du foretrækker. Det er lige meget, om du er til blonder og sløjfer eller læder og nitter. Der er noget for enhver smag. 

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

BaciBijoux Indiscrets, Chilirose, Cottelli Collection, Guilty Pleasure, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, 

Music Legs, Noir Handmade, ObsessiveRimba, Sexy Kleding og Vixons.

 

 

Sorter faldende

1-12 of 66

Sorter faldende

1-12 of 66

 

Skab en sexet rolle med frækt lingeri

Noget af det, der er sjovt ved frækt lingeri, er, at du kan bruge det til at lege med dit udseende og skabe en rolle til dig selv. Dermed kan lingeriet også blive en udklædning for dig. Hvis der skal ske noget andet i soveværelset, end der plejer, kan det være rart for dig, at du har det rigtige tøj på i forhold til det. 

Du kan dermed bruge det frække lingeri som en slags udklædning, der kan være med til at understøtte din rolle. Det kan ikke mindst være rart, hvis I for eksempel vil prøve fetish, bondage eller BDSM af. Der kan det rette tøj være med til at gøre, at du bedre kan leve dig ind i rollen. 

 

Lad din partner vælge dit frække lingeri

En mulighed er selvfølgelig, at du selv vælger dit frække lingeri. Du ved, hvad du vil klæde dig, og hvad du vil have det godt med at have på. En anden mulighed er dog, at du lader din partner vælge dit lingeri. Det kan være med til at gøre, at du får noget frækt lingeri på, der kan være meget anderledes end det, som du selv ville have valgt. Dermed kan det være med til at gøre, at du kan prøve noget nyt. 

Heldigvis er det nemt for dig og din partner at vælge lingeri, når I handler via vores side. Der kan I nemt danne jer et overblik over de mange forskellige muligheder, der er. Vi har en grundig produktbeskrivelse af hvert produkt, så du nemt kan finde ud af, hvilke størrelser det findes i, hvilke materialer det er lavet i, og hvad det indeholder. Noget af vores lingeri indeholder for eksempel både trusser og top.  

Når du og din partner bestiller via vores side, er det selvfølgelig altid en 100 % diskret bestilling. Det er med til at gøre, at I ikke behøver at være bange for, at der er andre, der finder ud af, hvad I har bestilt. Nu er frækt lingeri heldigvis forholdsvis uskyldigt, men derfor er der jo ingen, der behøver at blande sig i, hvad I har købt til privat brug i soveværelset.