Cottelli Collection

Cottelli Collection

En aften i byen behøver ikke at ende med, at du crasher alene på din sofa. Med elegant og forførende lingeri er du næsten garanteret en meget mere romantisk afslutning på aftenen – især hvis du ikke lægger skjul på dine hensigter! 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Cottelli Collection - brandvarm italiensk fashion

Italienerne har altid haft en særlig flair for det pikante og forførende. Det varmblodige folkefærd er kendt for lidenskab og sensualitet, især når det handler om romantiske eventyr og eskapader. Lingeri fra det italienske brand Cottelli Collection oser af sydlandsk charme og passion, og er perfekt som opvarmning til en aften i Amors tegn.

Forførende og forbudt - Cottelli Collection lingeri med pinkante detaljer 

Hos love-lingeri kan du blandt andet købe Cottelli Collections' variant af de kendte trusser. Cottelli Collection er desuden leveringsdygtig i lækre corsager, teddys, roll ons, korsetter og anden form for lingeri beklædning, for eksempel babydolls og strømpebukser. Mange af produkterne fra Cottelli Collection fås i op til størrelse XXXL, hvilket betyder, at selv kvinder med kurver får mulighed for at føle sig feminin og forførende. Special lingeri til store kvinder er udformet således at det fremhæver og komplimenterer de feminine former frem for at skjule dem. Alt lingeri fra Cottelli Collection er fremstillet i de lækreste og mest behagelige materialer som for eksempel blonder, satin og elastan, for et komfortabelt stretch fit på såvel bodysuits, som strømper og strømpebukser.

En romantisk aften i byen med lingeri fra Cottelli Colection

Det speciale og forførende lingeri fra Cottelli Collection er især velegnet til at have på inden under dit festtøj, når du og din partner skal en aften i byen - eller hvis du er på scorestien. Du får ekstra power og selvtillid af at vide, at du er dejlig inderst inde. Aftenen kan kun ende ud som en sand succes med Cottelli Collection lingeri. Lingeri fra Cottelli Collection ligger i et ganske rimeligt prisleje, så du ikke behøver at ærgre dig over at dine nye, trusser eller din forførende babydoll bliver ødelagt.