Cottelli Collection

En aften i byen behøver ikke at ende med, at du crasher alene på din sofa. Med frækt og forførende lingeri er du næsten garanteret en meget mere hed og lidenskabelig afslutning på aftenen – især hvis du ikke lægger skjul på dine hensigter!

 

Cottelli Collection – brandvarm italiensk fashion

Italienerne har altid haft et særligt flair for det pikante og forførende. Det varmblodige folkefærd er kendt for lidenskab og sensualitet, især når det handler om erotiske eventyr og eskapader. Lingeri fra det italienske brand Cottelli Collection oser af sydlandsk charme og passion, og er perfekt som opvarmning til en hed aften i erotikkens tegn.

 

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Frækt forførende og forbudt – Cottelli Collection lingeri med pikante detaljer

Hos Love Lingerie kan du blandt andet købe Cottelli Collections' variant af de kendte dansetrusser. En dansetrusse er en bundløs trusse med en perlekæde, som går fra for til bag på trussen langs vulva – fra klitoris til anus. De små, glatte perler stimulerer hele området under dans og øvrig bevægelse, og det bundløse design giver let adgang. Din partner har således let til at stimulere dig yderligere, såfremt du bærer din perle g-streng under en kjole eller en nederdel. Den frække og sensuelle perle g-strengs dansetrusse fås i sexet sort eller forførende hvid, og vaskes let i hånden.

Cottelli Collection er desuden leveringsdygtig i lækre corsager, teddys, roll ons, korsetter og anden form for erotik beklædning, for eksempel baby dolls og bundløse strømpebukser. Mange af produkterne fra Cottelli Collection fås i op til størrelse XXXL, hvilket betyder, at selv kvinder med kurver får mulighed for at føle sig sexede og forførende. Eksotisk lingeri til store kvinder er udformet således at det fremhæver og komplimenterer de feminine former frem for at skjule dem.

Alt lingeri fra Cottelli Collection er fremstillet i de lækreste og mest behagelige materialer som for eksempel blonder, satin og elastan, for et komfortabelt stretch fit på såvel body stockings som strømper og strømpebukser.

 

En pirrende aften i byen med lingeri fra Cottelli Collection

Det eksotiske og forførende lingeri fra Cottelli Collection er især velegnet til at have på inden under dit festtøj, når du og din partner skal en aften i byen – eller hvis du er på scorestien. Du får ekstra power og selvtillid af at vide, at du er sexet inderst inde. Din partner får en særdeles behagelig overraskelse, når han eller hun mærker din perle g-streng, eller får et glimt af din frække, sorte blonde bh – og I får således begge fornøjelsen af de frække stykker undertøj.

Aftenen kan kun ende ud som en sand succes med Cottelli Collection lingeri. Du kan roligt lade din partner leve sin egen lidenskab ud, og flå tøjet af dig – lingeri fra Cottelli Collection ligger i et ganske rimeligt prisleje, så du ikke behøver at ærgre dig over at dine nye, frække dansetrusser eller din forførende baby doll bliver flået i småstykker af en passioneret elsker, som også for en aften har lyst til at lade sig rive med af et eksotisk temperament.