Måske tænker du mest i ekstravaganza baner når talen falder på lingeri. Dette er der ikke noget at sige til.

Lingeri forbindes som oftest med forførende undertøj, som man kan iføre sig for at skabe en helt særlig stemning i soveværelset. Det er de færreste som overvejer at iføre sig lingeri til hverdag. Det kan der være flere grunde til, for eksempel at man finder det upraktisk at skulle gå rundt i dyrt undertøj som desuden skal håndvaskes og som ikke tåler tørretumbling.

Samtidig vil man måske umiddelbart føle at det at iføre sig lingeri til hverdag er lidt fjollet. Der er jo ingen der kan se det flotte undertøj. Og så går det på en måde til spilde.

Dertil kommer at lingeri måske ikke fremstår videre komfortabelt. Når man ser en lingerimodel spændt op i lacings, blonder, korset eller corsage og med eller uden hofteholder eller selvsiddende strømper er det ikke just et syn der skriger hverdag.

image

Men faktisk findes der masser af lækkert lingeri som er endog særdeles velegnet til daglig brug. Det kaldes hverdagslingeri, og udmærker sig ved såvel komfort som æstetik. I det følgende kan du blive klogere på hvorfor det er en god idé at vælge lingeri til hverdag.

Flot og forførende lingeri – både til hverdag og fest

Hvis du er typen som har blonde BH’en og de tilhørende trusser liggende i den originale æske, komplet med silke papir, er det måske på tide at finde sættet frem og prøve det af i hverdagen. Er dit BH sæt fra en af de lingeri producenter som kan borge for de høje kvalitetsmæssige standarder vil du blive overrasket over hvor behageligt det er at have på.

De fleste lingeri producenter fremstiller nemlig udelukkende produkter i åndbare materialer og i modeller som er designet til at sidde perfekt. Lingeri er trods alt den beklædningsdel som sidder tættes på din krops mest intime områder – og derfor er det vigtigt at såvel stoffet som pasformen er helt i top.

Selv om blonder måske ikke ser så behagelige ud, vil de, såfremt de er udført i bløde og behagelige materialer, faktisk være utroligt skånsomme mod din krops sarte og følsomme dele. Du vil tydeligt kunne mærke at dit lingeri har en helt anden kvalitet end de kedelige bomulds underbukser som kan købes i supermarkedet. Og du kan samtidig give din selvstillid et boost ved at vide at du er iført smukt og velsiddende lingeri under dit hverdagstøj.

Vælg lingeri som passer til din krops facon

Endelig er der fordele ved hverdagslingeri for dig som tilhører kategorien kvinder med feminine former. Det er nemlig ikke altid at de billige BH’er yder den støtte og komfort som du behøver hvis du er velsignet med en stor flot barm.

I lingeri afdelingen vil du kunne finde særlige BH’er som er designet til at løfte, støtte og forme den tunge barm på en måde som både er flot og komfortabel. En såkaldt full cup BH er, foruden smukke blonder og lacings – forsynet med ekstra brede stroppe som er bløde og elastiske, og som giver den optimale vægt fordeling.

image

Du slipper for smerter i nakke og skuldre samt spændingshovedpine og andre gener som kan hidrøre fra den fyldige barm. Og samtidig vil en full cup BH kunne hjælpe dig til at opnå den forførende timeglas figur.

Find hverdagslingeri i vores online shop

Hvis du er på udkig efter lingeri, som kan sætte lidt ekstra kulør på din hverdag, kan du finde hvad du søger i shoppen her hos Love Lingeri. Find smukke og sensuelle BH sæt, som også kan bruges i dagligdagen, fra kendte og velansete brands så som Axami, baci, Calvin Klein, Chilirose, Gorsenia, Livia Corsetti Fashion, Noir Handmade og Obsessive.