Tilbud

Love Lingeri er butikken for dig, som ønsker at tilføre dit erotiske liv lidt ekstra bow chikka bow wow. I vores online shop finder du alt fra kondomer og glidecreme over sexet og udfordrende lingeri til sexlegetøj til såvel mænd som kvinder og en hel sektion med udstyr og tilbehør til BDSM. I samtlige disse kategorier finder du udelukkende kvalitets produkter fra højt profilerede brands som for eksempel 

All BlackAdrien LasticAnosbaciBijoux IndiscretsBswishChiliroseCobecoCottelli CollectionCrazy Bull

DorcelDoreanseDorrDurexEasytoysFairy FutureFetish FantasyFeverFifty ShadesFistitFleshlight

Giant FamilyGuilty PleasureJoydivisionJust GlideJülieLovetoys, Leg AvenueLivia Corsetti Fashion

Love MagicLovetoyMaster SeriesMe SeduceMotörheadMusic LegsNoir HandmadeObsessiveOuch!

OvoPasantePassionPipedreamPjurPocket PleasurePrettyloveRealRockRimbaRocks OffSatisfyer

SecuraSextremeSexy KledingShot ToysSvakomSvenjoymentSqweelThe Latex CollectionUpYours

VixonsVulcanWonderlustYou2Toys og Zini

Samtlige disse brands stammer fra producenter, som borger for den høje standard og som sætter en ære i at fremstille produkter, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Derfor behøver det ikke at koste dig en bondegår, når du skal købe nyt sexlegetøj og erotisk tilbehør til soveværelset.

 

Sorter faldende

1-12 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2

Gode tilbud på sexlegetøj, lingeri, BDSM udstyr og erotiske hjælpemidler

Hos Love Lingeri kan du altid finde gode tilbud i vores tilbuds sektion. Her finder du nedsatte varer fra samtlige kategorier, for eksempel lingeri, sexlegetøj til mænd, vibratorer, glidecreme, massageolie eller BDSM udstyr. På Tilbud siden får du et godt overblik over, hvad der er på tilbud her og nu. Der er altid en god chance for, at lige netop det sexlegetøj, du leder efter, findes til nedsat pris på Love Lingeri – så husk at tjekke ind i ny og næ. Hvis du tegner abonnement på nyhedsmailen, får du de seneste nyheder om de bedste tilbud direkte i din inbox, så du kan nå at gøre brug af tilbuddet inden varen bliver udsolgt. Der er jo ingen grund til at betale i dyre domme for erotisk tilbehør, når du kan få sexlegetøj på tilbud til fornuftige og rimelige priser.

 

Gør en tryg og sikker handel på Love Lingeri

Du handler trygt, diskret og sikkert, når du køber dit sexlegetøj hos Love Lingeri. Love Lingeri er en E-Mærket shop, hvilket garanterer sikkerhed i betalingssystemet og i hele forretningsgangen omkring din handel. Dine varer leveres i diskret indpakning, og du vil ikke modtage reklamer, hverken som fysiske skrivelser eller i din inbox, medmindre du aktivt har sagt ja tak til at abonnere på Love Lingeris' nyhedsbrev. Der ud over benytter Love Lingeri sig ikke af remarketing, hvilket betyder, at du ikke risikerer, at reklamebannere for Love Lingeri pludselig popper op i dit Facebook feed eller på andre sider, når du surfer på nettet. Når du køber sexlegetøj og erotisk tilbehør hos Love Lingeri, får du gratis fragt ved levering til pakkeboks. Og køber du for over 500,- kr., er leveringen gratis – også til din private adresse.