Sexlegetoj for begyndere - forside

Sexlegetøj kan bruges både af mænd og kvinder og giver en fantastisk mulighed for at kunne udforske sin seksualitet enten på egen hånd eller sammen med en partner. Blandt vores store udvalg vil du helt sikkert kunne finde noget, der pirrer din nysgerrighed og din fantasi. 

Noget sexlegetøj egner sig bedst til enten kvinder eller mænd, men meget kan bruges af begge køn. Det gælder for eksempel for en stor del af vores dildoer og analsexlegetøj. Derudover har vi masser af sexlegetøj til fetish, BDSM og bondage. Det giver dig mulighed for at udleve de sider af din seksualitet. 

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan bruger du sexlegetøj sammen med en partner

De fleste forbinder sexlegetøj med noget, som du bruger alene i stedet for at være sammen med en partner. Du kan dog også sagtens bruge legetøjet sammen med en partner. Det kan være med til at sætte noget mere krydderi på jeres sexliv og gøre, at I kommer til at udleve nogle andre sider af jeres seksualitet. 

Når du vil bruge sexlegetøj sammen med en partner, kan du typisk vælge mellem sexlegetøj med vibrator eller noget uden. Bruger du sexlegetøj med vibrator, som du gerne vil bruge sammen med en partner, er det oplagt, at du vælger noget med en fjernbetjening. På den måde kan din partner styre intensiteten og hastigheden på vibratoren, hvilket gør, at han eller hun kan tage en aktiv rolle.

Bruger du sexlegetøj uden vibrator, vil det være mest oplagt, at det er din partner, der fører eller styrer legetøjet. På den måde kommer din partner igen til at spille en aktiv rolle. Nogle kan dog også godt lide bare at se på, og det er jo også helt i orden. 

Sørg for at rengøre dit sexlegetøj ordentligt

Når du bruger sexlegetøj, skal du altid sørge for at rengøre det ordentligt. Det er sarte områder, som du bruger legetøjet på, og det er derfor vigtigt, at du ikke overfører bakterier fra gang til gang. Derfor bør du altid rengøre det efter brug. 

Alt vores sexlegetøj er lavet i materialer, der gør det nemt at rengøre. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få rengøringen overstået. Du kan vælge at købe særlige rengøringsmidler til sexlegetøj eller at rengøre det med mild sæbe og vand. 

Vælg det sexlegetøj, der passer til dig

Når du skal købe sexlegetøj, er der altid en række ting, du skal tænke over for at finde frem til det rette. Det er først og fremmest, om du vil have sexlegetøj, som du styrer med hænderne, eller som bliver styret af en vibrator. 

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du tænker over, hvordan det skal bruges. Skal det bruges sammen med en partner eller på egen hånd? Det har også stor betydning for, hvilken form for sexlegetøj du skal vælge. 

Endelig er det værd at tænke over, om du godt kan lide meget naturtro sexlegetøj, eller om det skal være noget, der kun har meget lidt at gøre med dets inspirationskilde. Du kan finde begge former her på siden.