Par sexlegetøj

Har du og din partner brug for fornyet energi i soveværelset, kan det være en god ide, at I ser nærmere på det store udvalg af sexlegetøj, som vi har. Legetøjet kan være med til at gøre, at I kan bruge nogle nye ting af i soveværelset - hvilket i nogle tilfælde er lige præcis det, som I har brug for. 

Mennesker er forskellige, og det er selvfølgelig forskelligt, hvilke former for legetøj som par godt kan lide at bruge. Derfor finder du hos os et stort udvalg af forskellige typer. Det er for eksempel både vibratorer, strap on, reb, håndjern til bondage og en lang række andre former for legetøj. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

All BlackAdrien LasticBswishCrazy BullDorcelDorrEasytoysFairy FutureFetish FantasyFleshlight

Giant FamilyJülie Lovetoys, Love MagicLovetoyMaster SeriesMe SeduceMotörheadObsessiveOuch!

OvoPipedreamPocket PleasurePrettyloveRealRockRimbaRocks OffSatisfyer, SextremeShot Toys

SvakomSqweelVulcanWonderlust, You2Toys og Zini

 

Sorter faldende

1-12 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2

Vibratorer giver både mænd og kvinder mere nydelse

Vores udvalg af vibratorer er lavet, så det både kan give mænd og kvinder større nydelse. Det kan enten være som en penisring med vibrationer, som både manden og kvinden kan mærke. Det er også som en vibrator, der kan sidde i kvinden, samtidig med at der stadig er plads til manden. 

For begge vores typer af vibratorer gælder, at de har forskellige hastigheder. Det gør, at I kan finde den hastighed, der passer til jer. Vibratorerne er lavet i et materiale, der er behageligt for jer begge at være i kontakt med, og som samtidig er nemt for jer at rengøre efter brug. 

 

Reb, bondagetape og -sæt

Måske er I mere til, at den ene af jer skal bindes fast, mens den anden har mulighed for at gøre, præcis hvad det skal være. Hos love-lingeri.dk har vi også forskellige former for reb og bondagetape, der kan hjælpe jer med at udleve netop denne fantasi. 

Rebet er et særligt bondagereb, der er lavet i et materiale, der er meget blødt mod huden, men samtidig er rebet meget stærkt. Det er med til at gøre, at den ene sagtens kan blive bundet på en måde, så det ikke er muligt at slippe fri - uden at det dog vil være ubehageligt for denne. 

En anden mulighed er, at I bruger den smarte bondagetape. Den kan bruges til at tape hænder og fødder sammen, som gag eller til at tape den ene fast til et møbel. Tapen er lavet, så den kan klæbe mod sig selv, men den ikke klæber mod huden. Det gør, at den er nem at få af igen, og at I kan bruge den flere gange. 

Med et bondagesæt får I holdere til både hænder og fødder. Det gør det muligt at spænde en af jer fast til en seng eller et bord. 

 

Kamera gør det muligt at se ind i kvinden

En tredje form for sexlegetøj, som nogle par finder det meget ophidsende at bruge, er et kamera, der kan stikkes ind i kvindens vagina. Med kameraet er det muligt at se, hvad der sker inde i kvinden. Det kan være med til at give partneren et unikt indblik i, hvordan det ser ud. Det kan være fascinerende at se, hvordan vaginaen ændrer sig i takt med kvindens stigende ophidselse.