Kondomer

Kondomer er en god beskyttelse mod både sygdomme og uønsket graviditet. De behøver dog bestemt ikke at være kedelige at bruge. Du kan finde mange forskellige former for kondomer, der ikke bare er et nødvendigt onde, men som kan blive en del af legen og være med til at give ekstra nydelse. 

Når du bestiller på nettet, vil det være langt mere diskret for dig at købe kondomer, end hvis du skal købe dem i en butik. Det er derfor en mulighed, som mange foretrækker. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at kondomerne kommer i en diskret pakke. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

AnosDurex, Pasante og Secura

   

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Forskellige former for kondomer

Her på siden kan du finde en række forskellige former for kondomer. De er med til at sikre, at du kan være beskyttet i alle situationer. Derudover er nogle af dem lavet, så du kan opnå en særlig nydelse ved at bruge dem. Det er for eksempel kondomer med knopper på. 

For nu at blive ved de sidste er det nok primært de mere eventyrlystne, der er vilde med den form for kondomer. Udover at de giver dig beskyttelse, er knopperne også med til at massere kvinden yderligere. 

En anden type kondomer er dem, der er lavet i ekstra tykt latex. De kan holde til noget mere og er derfor særligt velegnede, hvis du dyrker analsex. I det tilfælde er det også nødvendigt, at du beskytter dig mod sygdomme. 

Du kan også få kondomer med en smallere pasform. Det er kondomer, der strammer mere ind om penishovedet, hvilket kan give dig en højere grad af nydelse. 

Endelig er der de helt almindelige latexkondomer, som du kender dem. De kan være med til at hjælpe dig mod både uønskede sygdomme og graviditet. 

 

Køb kondomer i den rigtige størrelse

Der er forskel på, hvor store kondomer er. Det er vigtigt, at du holder øje med det, da det hverken er godt med et kondom, der er for stort eller for lille. Når du ser på vores produktbeskrivelser, kan du se, hvor stor en diameter kondomerne har. 

 

Køb af kondomer på nettet er langt mere diskret

Det er ikke alle, der bryder sig om at skulle stå i supermarkedet eller på apoteket og købe kondomer. De synes, at det er pinligt, at alle kan se, at de køber dem. 

Heldigvis har nettet i dag gjort det langt nemmere for dig at købe kondomer. Du kan nemt og diskret bestille den slags, som du gerne vil have. Du kan endda prøve de slags af, som du har været for genert til at købe i en butik. 

Vores pakker er helt diskrete, og der vil derfor ikke være nogen, der kan se, hvad der er i dem. Det gør, at du kan være 100% diskret, når du handler hos os. 

 

Brug glidecreme sammen med dine kondomer

Når du køber kondomer, bør du også altid købe glidecreme. Det er med til at gøre, at det hele kommer til at gå meget nemmere. Her på siden kan du finde flere forskellige former for glidecreme, hvilket gør, at du nemt kan finde den slags, som du har brug for.