Glidecreme og Massage olie

Alt er bedre med glidecreme! Glidecreme er godt at bruge, hvis man vil have et bedre sex oplevelse. Hos love-lingeri.dk har vi glidecremer som passer til hver enkelt smag og til forskellige sexlegetøj. Blandt vores udvalg af vandbaserede glidecreme, silikone glidecreme og anal glidecreme, kan man foreksempel bruge det til massage wands, anal legetøj, vibrator og dildoer. Erotisk massage: Varm et par dråber massageolie i dine hænder og massere langsomt din partner ind i en intens verden af ​​fornøjelse. Massage olie lader huden føle sig silkeagtigt og blød, samtidig med at den giver mulighed for at kunne bruge det til latex lagen. En uendelige nydelse for dig og din partner.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

CobecoFifty ShadesFistitJoydivisionJust GlidePjur og UpYours.

 

Sorter faldende

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2

PRAKTISK OG SMART GLIDECREME

Vores glidecreme kommer i smarte beholdere, hvilket gør det nemt for dig at bruge den. Når du hygger dig, har du ikke lyst til at skulle bruge lang tid på besværlige låg - det er derfor taget højde for i vores glidecremer. Nogle af dem er i bøtter, hvor låget er nemt at skrue af, andre er i spraydåser, hvor du hurtigt kan spraye glidecremen på det område, som du ønsker. 

Når du bruger glidecreme, er det vigtigt, at du husker på, at den er meget koncentreret. Bare nogle få dråber kan være nok til at give dig den fugtighed, som du har brug for. Du skal derfor være varsom med, hvor meget du bruger. 

Er du allergiker, kan du stadig sagtens bruge glidecreme. Vi fører glidecreme, der er allergivenlig og uden parabener, men som samtidig kan bruges i den kropsåbning, som du ønsker.Derudover er vores glidecremer uden både lugt og smag, hvilket er med til at gøre, at den bare bliver et praktisk hjælpemiddel og intet mere. 

 

MASSAGEOLIE KAN VÆRE MED TIL AT GIVE EN MERE INTENS OPLEVELSE

Udover glidecreme finder du på love-lingeri.dk også et stort udvalg af massageolie. Du kan bruge olien som en del af et forspil eller bare bruge den som del af en massage. Du skal bare gnide et par dråber mellem hænderne for at varme den op, så den bliver behagelig at få på huden.

Du kan både brugen olien til at massere trætte skuldre og ømme muskler, men kan bestemt også bruge den på mere intime steder. Det gør også, at du kan bruge massageolie i stedet for glidecreme, hvis du foretrækker det. 

Vi har både massageolie, der er lavet på vand og silikone. Hvilken der er den bedste, kommer helt an på dine præferencer. Vandbaseret massageolie til kvinder kan du anvende sammen med kondomer. Nogle af olierne kan også bruges på for eksempel latex, hvor den vil være med til at gøre, at latexen glider mere behageligt på huden.