Analsexlegetøj

Analsexlegetøj kan være med til at give jeres sexliv noget ekstra krydderi. Vi har flere former for legetøj, som egner sig godt til par. Det giver jer mulighed for at være sammen på en anderledes måde, end I er normalt. I kan bruge legetøjet til at tilfredsstille den ene af jer eller bruge det i kombination med, at I har sex. På den måde er legetøjet meget fleksibelt. 

Vi har flere forskellige former for analsexlegetøj til par, som du kan vælge imellem. Hvilken du vælger, bør afhænge af flere ting. Hvis du ikke har erfaring med at bruge analsexlegetøj, kan det være en god ide, at du vælger en mindre størrelse. Vi har både store og små former for legetøj. 

Derudover bør du også overveje, om det skal være noget legetøj, der har vibrator, eller som skal styres med hånden. Når det er legetøj, som du vil bruge med din partner, kan det være en god ide, at du vælger noget, som denne har mulighed for at styre. Dermed bliver din partner en del af oplevelsen. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

All BlackCrazy BullDorcelEasytoysFifty ShadesJülieLovetoys, Master Series, Ouch!Pipedream, Rimba

Rocks Off og You2Toys.

 

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Brug analsexlegetøj ved penetration

Noget af vores analsexlegetøj til par kan bruges ved penetration. Det er legetøj til mænd, der også har en penisring på. På den måde får manden en større grad af nydelse, samtidig med at han har mulighed for at være sammen med sin partner.

Disse former for sexlegetøj har typisk vibrator. Vibrationerne i penisringen er med til at stimulere din partner yderligere - lige meget om det er en mand eller en kvinde. 

 

Vælg den rigtige størrelse af analsexlegetøj for par 

Som nævnt kan det være en god ide, at I som par starter med at købe en mindre form for analsexlegetøj, hvis det er første gang, I bruger det. Har I mere erfaring, har I bedre styr på, hvor stort eller småt legetøj I ønsker.

Vi har legetøj i flere forskellige størrelser. Når du skal finde ud af, hvilken størrelse du gerne vil have, kan du se det i vores produktbeskrivelser. Der står diameteren på de forskellige stykker legetøj. 

Lige gyldigt hvilken størrelse analsexlegetøj til par, du vælger, bør I altid bruge glidecreme sammen med legetøjet. Vi forhandler særlig analglidecreme, der er godt at bruge sammen med denne type legetøj. Du kan dermed nemt købe det, når du handler legetøj. 

 

Oppusteligt analsexlegetøj giver dig mulighed for at bestemme størrelsen

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse af analsexlegetøj du vil have, kan en mulighed være, at du køber oppusteligt analsexlegetøj. Det er legetøj, der har en pumpe, så du kan gøre det større, hvis du ønsker det. Legetøjet er i sig selv fast nok til, at du kan bruge det, uden at det er pustet op. Ønsker du større legetøj, kan du dog vælge at puste det op. 

 

Rengør dit legetøj grundigt

For alle former for analsexlegetøj for par gælder, at du skal rengøre det grundigt, når du har brugt det. Det er med til at gøre, at der ikke kommer til at være ubehagelige bakterier på det, når du vil bruge det næste gang. Du kan købe særlige rengøringsmidler hos os eller vaske det i vand og mild sæbe.