Tøj & Undertøj

Som mand kan du gøre meget for at få et flot og sexet udtryk, når du tager bukserne af. Det kan du gøre ved, at du køber nogle flotte underbukser at have indenunder. Det er helt sikkert noget, som vil være med til at gøre din partner mere opstemt. 

Vi har et stort udvalg af forskellige former for tøj og undertøj. Fælles for det er, at det er med til at sætte fokus på de helt rigtige steder på din krop og fremhæve den på bedste vis. Du kan for eksempel finde g-strenge og boxershorts i en høj kvalitet. De sidder tæt til kroppen og overlader derfor ikke meget til fantasien - men lige nok til at være pirrende. 

Undertøjet er lavet i forskellige lækre materialer. De er dels behagelige for dig at have på, dels er de meget sexede. Du kan for eksempel finde underbusker i rød satin, som mange finder meget frækt.  

Vi har produkter fra disse førende Brands:

DoreanseRimba, Sexy Kleding, og Svenjoyment. 

 

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Tøj er med til at fremhæve din krop på flotteste vis

Udover undertøj kan du hos os også finde flere former for tøj, der kan være med til at forme din krop. Du kan for eksempel finde t-shirts, hvor der er et godt kig til din brystkasse. De er perfekte at have på i byen eller derhjemme, når du gerne vil gøre dig lækker over for din kæreste. T-shirten er lavet i et blødt materiale, der er lækkert at køre hænderne ned over, og som er med til at vise din krop under blusen frem. 

Vi har også et bodysuit, der hjælper dig til at præsentere din krop på den helt rigtige måde. Du har suitet på under dit almindelige tøj, hvor det for eksempel kan hjælpe dig til at have den rette holdning. Bodysuitet er generelt lavet i et tyndt og strækbart materiale, men omkring kønsorganerne er det tykkere, så du får en bedre støtte. 

Du kan bruge bodysuitet til at forme din figur. Det vil derfor være oplagt, at du har det på under dit tøj, når du går i byen. Du kan dog også bruge suitet til at holde varmen, når det er koldt udenfor. Det lækre, varme suit vil være med til at gøre, at du nemmere kan holde varmen, hvis det er koldt udenfor. 

 

Tøj og undertøj i forskellige størrelser

Vores tøj og undertøj findes i en række forskellige størrelser. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde tøj i den størrelse, som du skal bruge. Vores tøj går fra størrelse M til størrelse XXL, hvilket gør, at de fleste mænd vil kunne handle tøj hos os. 

Selvom vores produkter er lavet i holdbare materialer, der gør, at du kan gå i dem i mange gange, er det en god ide, at du vasker dem i hånden. Det skyldes, at det er med til at gøre, at tøjet på den måde vil bevare din facon i langt højere grad. Du kan dermed øge dit tøjs levetid endnu mere ved at vaske det i hånden frem for at vaske det i maskine.