Penisringe

Penisringe kan både være med til at give mænd og kvinder en bedre oplevelse og er derfor et perfekt tilbehør i soveværelset. Ringene får erektionen til at holde længere, hvilket er en fordel for dig, lige meget om du er alene eller sammen med en partner. 

Hos love-lingeri.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for penisringe. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde en, der passer til dit behov. Du kan finde helt almindelige penisringe, hvor du lægger ringen om selve penis. Du kan finde nogle med knopper, hvilket er med til at give både dig og din partner større nydelse. Du kan finde ringe med vibrator, penisringe, der er koblet til analsexlegetøj, og dobbelte penisringe, der kan sidde både om penis og testiklerne. 

Lige meget hvilken form for penisring du foretrækker, vil du derfor nemt kunne finde den blandt vores store udvalg. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

Adrien Lastic, Crazy BullDorcelEasyToysMaster SeriesOvoRimba, Rocks Off og You2Toys.

 

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Penisringe kan bruges både alene og med partner

Du kan bruge alle vores penisringe, når du er alene eller sammen med en partner. Det gør brugen af dem meget fleksibel. For alle penisringe gælder, at de er med til at forlænge din erektion. Derudover kan der også være andre features ved penisringene, der kan være med til at give dig og din partner en større grad af tilfredsstillelse. 

Vores penisringe med vibrator kan for eksempel være med til at give både dig og din partner større stimulation. Det samme kan penisringe med knopper på. 

 

Penisringe passer til de fleste størrelser

Når du skal finde en penisring, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en, der passer til størrelsen på din penis. Vores penisring er lavet i materialer, der kan give dig. Det betyder, at du kan finde en, der passer, stort set lige gyldigt hvilken størrelse du har brug for. 

Under produktbeskrivelserne af de forskellige produkter kan du se, hvor stor penisringen kan blive. Du kan dermed nemt finde ud af, hvilken du har brug for. Hvis det er en dobbelt penisring, så der også er en eller flere ringe til testiklerne, kan du også finde oplysninger op, hvor meget disse ringe kan udvide sig. 

 

Penisringe i behagelige materialer

Alle penisringene er lavet i materialer, der gør, at de er behagelige for dig at have siddende på dine ædlere dele. For at gøre det nemmere for dig selv at få ringene på er det en god ide for dig, at du bruger glidecreme. Det gør det meget nemt for dig at sætte ringene på. Vi har et stort udvalg af glidecreme, hvilket gør det nemt for dig at finde den slags, der passer bedst til dit behov. 

Materialerne har også alle det til fælles, at de gør penisringene meget nemme for dig at rengøre. Du bør altid rengøre dine penisringe, når du har brugt dem. Det er med til at gøre, at du får fjernet eventuelle bakterier på dem. Du kan vaske dem med mild sæbe og vand eller bruge særlige rengøringsmidler til sexlegetøj. Dem kan du finde her på vores side.