Onaniprodukter

Hvis du gerne vil have noget ekstra krydderi, når du hygger dig alene, er det oplagt, at du bruger nogle onaniprodukter. De kan være med til at give dig en anderledes oplevelse, end den du kan have på egen hånd. 

Vi har et stort udvalg af onaniprodukter til mænd, hvilket vil gøre det nemt for dig at finde lige præcis den type, som du foretrækker. For det er meget forskelligt, hvilken form for onaniprodukter den enkelte foretrækker. Det kommer blandt andet også helt an på den enkeltes seksuelle præferencer.

Derfor fører vi også flere forskellige former for produkter, så du nemt kan finde frem til din foretrukne slags.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

EasytoysFleshlightPocket PleasureShot Toys, Vulcan og You2Toys

 

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Verdens mest populære onaniprodukter

Naturligt nok har vi et stort udvalg af verdens mest populære onaniprodukter i vores sortiment. Det er den såkaldte fleshlight. Uden på ligner den en lommelygte, men indeni er der en gang, der minder om en vagina. Det er derfor ikke underligt, at der er mange mænd, der foretrækker denne form for onaniprodukter. 

Udover flere forskellige typer af fleshlights har vi også et stort udvalg af tilbehør til dem. Det er for eksempel en stav, som du kan bruge til at varme den op med. På den måde får din fleshlight en behagelig kropstemperatur, der er med til at give dig en endnu bedre oplevelse. Med varmeren tager det kun 5 minutter at varme din fleshlight op til 40 grader. 

 

Livsstilsdukker er livagtige onaniprodukter

Hvis du søger en oplevelse, der er lidt tættere på det at være sammen med en virkelig kvinde, end det en fleshlight kan give dig, kan være livsstilsdukker være noget for dig. Dukkerne er lavet, så de ligner virkelig kvinder og vil derfor være med til at give dig en meget livagtig oplevelse. 

Dukkerne er lavet i silikone, der er behageligt at røre ved. Deres kroppe er skarpt, så de minder om en kvindekrop, for eksempel i forhold til, at dukkerne har hårde brystvorter.  

Du kan vælge mellem flere forskellige typer af dukker. De varierer både i forhold til hudfarve og i forhold til de stillinger, som de ligger i. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde en dukke, der passer til dig. 

 

Dukke med dildo 

Er det ikke kvinder, der interesserer dig, har du også mulighed for at vælge en mandlig dukke. Dukken er lige som kvinderne skabt meget naturtro. Det er med til at gøre, at du næsten føler, at du er sammen med en rigtig mand. Mandedukken har monteret en dildo mellem benene, hvilket giver dig mulighed for at bruge dukken, som du ønsker. 

Både mande- og kvindedukkerne er oppustelige. Det betyder, at du ikke behøver at bruge en masse plads på at opbevare dukkerne, der er på størrelse med et rigtigt menneske. I stedet kan du folde dukken sammen, når du er færdig med at bruge den. 

På trods af, at der er tale om oppustelige dukker, er de meget livagtige. Der er fokus på de forskellige detaljer, så det i langt højere grad vil føles som, at du er sammen med et rigtigt menneske.