Glidecreme & Massage olie

Alt er bedre med glidecreme! Glidecreme er godt at bruge, hvis man vil have et bedre sex oplevelse. 

Der er forskel på, hvilken type glidecreme der anbefales, afhængigt af om du dyrker vaginal eller anal sex. Hos love-lingeri.dk har vi glidecremer som passer til hver enkelt smag og til forskellige sexlegetøj. Blandt vores udvalg af vandbaserede glidecreme, silikone glidecreme og anal glidecreme, kan man foreksempel bruge det til massage wands, onani produkter og anal legetøj. Massage olie lader huden føle sig silkeagtigt og blød, samtidig med at den giver mulighed for at kunne bruge det til latex lagen. En uendelige nydelse for dig og din partner.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

CobecoFifty ShadesFistitJoydivisionJust GlidePjur og UpYours.

 

Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2

GLIDECREMER TIL ANAL SEX

Glidecreme er ikke bare glidecreme. Der er forskel på, hvilken type glidecreme der anbefales, afhængigt af om du dyrker vaginal eller anal sex.

Der findes flere forskellige glidecremer, som især egner sig til brug ved analt samleje. Silicone baserede glidecremer som Pjur Back Door er den mest populære inden for denne kategori. Pjur Back Door indeholder blandt andet Jojoba ekstrakt, som har en muskel afslappende virkning, og som gør glidecremen drøj i brug. Samtidig er Pjur Back Door en af de få silicone baserede glidecremer, som uden risiko kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer.

Glidecremer, som FistitUpYours og Pjur Original Bodyglide er ekstremt drøj i brug og holder længe. Men det anbefales ikke at anvende sammen med latex kondomer eller sexlegetøj fremstillet af latex eller silicone, på grund af den høje drøjhed. Den lidt mindre koncentrerede Pjur Basic Silicone glidecreme er mindre drøj i brug, og kan godt anvendes både med kondomer og sexlegetøj, og forener således det bedste fra henholdsvis vandbaseret og silicone baseret glidecreme.

 

 MASSAGEOLIE KAN VÆRE MED TIL AT GIVE EN MERE INTENS OPLEVELSE

Udover glidecreme finder du på love-lingeri.dk også et stort udvalg af massageolie. Du kan bruge olien som en del af et forspil eller bare bruge den som del af en massage. Du skal bare gnide et par dråber mellem hænderne for at varme den op, så den bliver behagelig at få på huden.

Du kan både brugen olien til at massere trætte skuldre og ømme muskler, men kan bestemt også bruge den på mere intime steder. Det gør også, at du kan bruge massageolie i stedet for glidecreme, hvis du foretrækker det. 

Vi har både massageolie, der er lavet på vand og silikone. Hvilken der er den bedste, kommer helt an på dine præferencer. Vandbaseret massageolie til kvinder kan du anvende sammen med kondomer. Nogle af olierne kan også bruges på for eksempel latex, hvor den vil være med til at gøre, at latexen glider mere behageligt på huden.