Briefs

Hos Love Lingeri er vi stolte af at præsentere et velassorteret udvalg af undertøj til mænd – såvel sporty som sassy – fra anerkendte brands så som Dorianse, Clavin Klein og Svenjoyment. I dette sortiment finder du de velkendte briefs, som ligeledes kommer i flere udgaver – og mon ikk der skulle være et par, som passer til dig!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er forskellen på boxers og briefs?

Boxer shorts – i daglig tale blot kaldet boxers – er i de fleste tilfælde løse shorts, som bæres under bukserne. Boxers er ikke tætsiddende, og tilbyder ingen form for beskyttelse eller støtte af de ædlere dele. Briefs, der imod, er en form for mande-trusser med en tæt pasform, designet for maksimal støtte og beskyttelse.

Briefs er normalt også skåret højere omkring lårene end boxers, og er generelt såvel mere komfortable som funktionelle end boxers, idet for det første er forsynet med gylp, for det andet er designet til at give bæreren en højere grad af bevægelses frihed.

Såvel ”pakke” som balder, lår og talje er behørigt understøttet af briefs, og taljen sidder som regel også en del lavere placeret på briefs end på boxer shorts. Briefs er således generelt bedre egnet til et aktivt liv med sport, end boxer shorts. Og så er de med deres tætsiddende design også mere lækre at se på!

Hvem kan gå med briefs?

Briefs er for den stil- og selvbevidste mand, som sætter pris på komfort og bevægelsesfrihed. Flere og flere mænd har fået øjnene op for de tætsiddende og elastiske briefs, som giver så mange fordele frem for boxer shorts, og derfor kan bruges under sportslige aktiviteter.

Briefs bliver heller ikke ubehagelige efter en lang dag på kontoret – og din partner vil med sikkerhed finde de lækre og bløde briefs mere indbydende end de gamle, slaskede boxer shorts. Briefs fås i rigtig mange størrelser, faconer, farver og mønstre – og uanset om du er til det sporty look med neutrale farver, eller om du er ude i en skinnende wet look brief, kan du med sikkerhed finde netop din brief i Love Lingeris sortiment.

Hvilke brands producerer det bedste undertøj til mænd?

Er du på agt efter de perfekte briefs, kan du med fordel tjekke de tre top brands inden for denne genre i Love Lingeris sortiment: Dorianse, Clavin Klein og Svenjoyment. Calvin Klein kender de fleste som leverandør af herre-undertøj i høj kvalitet, så her går du sjældent galt i byen.

Hos Svenjoyment finder du det frækkeste og mest vovede lingeri og udstyr til mænd, som forventer lidt mere – Svenjoyment kan med garanti tilbyde et sæt briefs, som får dig til at føle dig ekstra oplagt på særlige dage, for eksempel i glinsende lak eller wet look.

Dorianse er et tyrkisk brand med et særdeles solidt renommé i branchen, og er især kendt for sit tætsiddende undertøj af åndbar kvalitet i det fineste bomuld. Med herre lingeri fra Dorianse kan du således føle dig fræk og komfortabel på én og samme tid!