Analsexlegetøj til mænd

Hos love-lingeri.dk har vi et stort udvalg af analsexlegetøj til mænd. Der er både noget til dem, der er begyndere i forhold til at bruge sexlegetøjet, og noget til dem, der har brugt det mange gange tidligere. Dermed kan du blive ved med at finde noget, der kan udfordre grænserne af din seksualitet og give dig tilfredsstillelse. 

Blandt vores store udvalg er blandt andet vibratorer, dildoer og sexlegetøj, der er formet som hænder. Du kan finde legetøj, der er både stort og småt. Generelt anbefaler vi, at du køber småt legetøj, hvis du er begynder. Har du mere erfaring, ved du i højere grad, hvad du gerne vil have. Hvis du vil have noget større analsexlegetøj til mænd, kan du derfor også finde det på vores side. 

En mulighed er, at du køber sexlegetøj, der er oppusteligt. Når du har indsat det, kan du selv bestemme, hvor stort det skal være. Det giver dig en god mulighed for selv at styre hele processen. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

All BlackCrazy BullDorcelEasyToysFifty ShadesMaster SeriesPipedreamRimba, Rocks Off og You2Toys.

 

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan vælger du det rette analsexlegetøj til mænd

Når du skal finde det rette analsexlegetøj, er der en række detaljer, som det er en god ide, at du tænker over. Det vil først og fremmest være, hvilken størrelse du skal have. De fleste begyndere foretrækker en mindre model, mens det for de mere øvede er meget forskelligt, hvad de foretrækker. 

Derefter er det en god ide, at du tænker over, om du vil have analsexlegetøj, der kan vibrere, eller om det skal være noget, som du selv kan styre. Du kan finde begge dele blandt vores udvalg. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvilket gør, at det er et personligt valg, hvilken form for legetøj, du skal vælge. 

Endelig er det vigtigt, at du tænker over, om der skal være en penisring på dit legetøj eller ej. Penisringen gør, at du kan blive stimuleret flere steder. Det er med til at give dig en anderledes oplevelse, end hvis du bare vælger almindeligt analsexlegetøj. 

 

Sådan bruger og behandler du dit analsexlegetøj til mænd ordentligt

Når du bruger dit analsexlegetøj, er det vigtigt, at du bruger det sammen med glidecreme. Det er med til at give dig en langt bedre oplevelse. Hos love-lingeri.dk forhandler vi glidecreme, der er lavet særligt til at blive brugt analt. Du kan dermed nemt købe det, når du køber dit legetøj. 

Efter du har brugt dit legetøj, er det vigtigt, at du sørger for at gøre det ordentligt rent. Alt vores legetøj er lavet i materialer, der er behagelige for dig at bruge. Samtidig er det materialer, der er meget nemme for dig at rengøre. Det er med til at gøre, at du nemt kan gøre dit legetøj rent efter brug. Vi forhandler særlige rengøringsmidler til sexlegetøj, men du kan også vælge bare at bruge mild sæbe og vand. 

Det er vigtigt, at du sørger for at gøre dit legetøj grundigt rent, hver gang du har brugt det. Der er en række bakterier på legetøjet, som, det er vigtigt, bliver renset helt af, inden du bruger det næste gang.