Mænd

Frækt og vovet undertøj til kvinder er ingen nyhed på markedet. Men for de mænd, som også gerne vil bevæge sig lidt ud over de vanlige og konventionelle underhylere og wife beaters, og ind i den mere dristige og eventyr lystne afdeling, har udvalget ind til for ganske få år siden været temmelig magert. Som mand har man længe været henvist til de knap så sobre butikker, hvis man ville finde lingeri til mænd.

Det råder vi hos Love Lingeri bod på med et velassorteret udvalg af briefs, boxer shorts, jock straps, trunks, t-shirts, tank tops, g strings og andet herre lingeri fra velrenommerede og anerkendte brands, her under Dorianse, Svenjoyment og Calvin Klein. Gå på opdagelse i det spændende sortiment af undertøj til mænd – du finder helt sikker noget i din egen størrelse, som passer til din stil og til din smag!

4 vare(r)
Udsalg
Boxershortsmedprint-21
Price From:
Specialpris 89,00 kr
Pris: 160,00 kr
Udsalg
Doreanseblacktshirt-21
Price From:
Specialpris 95,00 kr
Pris: 189,00 kr
Udsalg
Doreansepremiumboxershortssort-21
Price From:
Specialpris 80,00 kr
Pris: 120,00 kr
Udsalg
Doreansepremiumboxershortsprinted-21
Price From:
Specialpris 80,00 kr
Pris: 130,00 kr
4 vare(r)

Lækre briefs og komfortable boxer shorts

Til den aktive mand kan udvalget af underbukser – boxer shorts, trunks og briefs – fra det kendte mærke Calvin Klein på det kraftigste anbefales. Calvin Klein er et brand, som borger for den høje kvalitet og standard hvad angår såvel materialer som design. De fleste mænd ejer et eller flere stykker Calvin Klein undertøj i blødt og elastisk bomuld eller mikrofiber.

Hos Love Lingeri finder du blandt andet Calvin Klein Low Rise Trunks med korte eller lange ben i farverne hvid, grå, rød og sort. Underbukser fra Calvin Klein er forsynet med det karakteristiske Calvin Klein logo på elastikkanten. De smarte trunks kan bruges både til hverdag og fest og til arbejde såvel som til sports aktiviteter.

Bløde bomulds t-shirts med v udskæring fra Dorianse

Mangler du en fornuftig overdel, som både kan fungere som stand alone t-shirt eller som undertrøje under en skjorte, kan du med fordel tjekke det tyrkiske brand Dorianse ud. Dorianse er især kendt for at fremstille undertøj og lingeri i blødt og åndbart bomulds baseret materiale.

Den lækre, sort v hals t-shirt fra Dorianse hos Love Lingeri er ingen undtagelse. T-shirten er fremstillet i 45% Bomuld, 45% Modal og 10% Lycra, hvilket gør den på én og samme tid blød, silkeagtig i overfladen, og super elastisk. T-shirts og andet undertøj fra Dorianse er virkelig behageligt at have på, da det varmer og på samme tid er fugt transporterende.

Lingeri til mænd hos Love Lingeri

Love Lingeri er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af lingeri til den selvbevidste mand, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udvider således konstant vort sortiment i bestræbelsen på at kunne tilbyde det bedste af det bedste fra de mest solide og respekterede brands på det danske såvel som på det internationale marked.

Ligeledes sætter vi en ære i altid at kunne præsentere et udvalg af de mest gængse størrelser inden for et hvert produkt og en hver kollektion. Hvis du føler, at der mangler noget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – vi er meget modtagelige over for gode og konstruktive forslag til vort katalog!