Vibrator

Du kan bruge en vibrator, når du er alene, og når du er sammen med en partner. I begge tilfælde kan vores store udvalg af vibratorer sikre dig, at du kommer til at nyde det i fulde drag hver gang.

Vi har mange forskellige slags vibratorer at vælge imellem, hvilket gør, at du nemt vil kunne finde den, der passer til dit behov. Det kan variere meget fra person til person. For eksempel er det meget forskelligt, hvor stor en vibrator kvinder kan lide at bruge. Du kan altid se målene på vores vibratorer og dermed få en ide om, hvilken der vil passe til dig. 

Derudover kan det også være forskelligt, hvilken vibrator du vil bruge, alt efter om du er alene eller sammen med en partner. Nogle kvinder har en vibrator, som de bruger, når de er alene, og en vibrator, som de bruger, når de er sammen med deres partner. 

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

BswishDorcelDorrEasytoys, Love MagicLovetoyMaster SeriesMotörheadPrettylove Satisfyer, Sextreme

ShotToysSvakomSqweel, Wonderlust, You2Toys og Zini.

 

 

Sorter faldende

1-12 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 23

Side:
  1. 1
  2. 2

Få din partner til at styre din vibrator

Nogle af vores vibratorer har en fjernbetjening, der gør det muligt for din partner at styre den. Det giver dig mulighed for at læne dig tilbage og bare nyde vibrationerne. Når din partner styrer vibratoren, kommer det ikke bare til at være et stykke legetøj, som du bruger: Det kommer til at være et stykke legetøj, som I bruger sammen. 

Hvis du er alene, kan du selvfølgelig også bruge fjernbetjeningen. I det tilfælde gør det, at du ikke behøver at have hænderne på vibratoren, men kan bruge dem til andre ting. 

 

Vibrator kan vibrere på mange forskellige måder

Det er meget forskelligt, hvordan en vibrator vibrerer. De fleste af vores vibratorer kan vibrere på forskellige måder og med forskellige hastigheder. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det tempo og den vibration, som du bedst kan lide. Det er også med til at gøre, at du kan skifte hastighedsniveau på vibratoren, hvis du godt kan lide det. 

Vibratorerne er alle meget diskrete, hvilket gør, at det ikke vil være muligt for andre at høre, at du bruger den. Du behøver derfor ikke at være bange for, at naboerne kan høre, hvad du har gang i. 

 

Genopladelige batterier gør vibratoren nemmere at bruge

Når du bruger din vibrator, vil batterierne med tiden blive brugt op. Vores vibratorer har dog genopladelige batterier, hvilket gør, at du nemt kan lade den op igen. Dermed slipper du for at skulle have batterier liggende på lager, hvis din vibrator skulle løbe tør. Samtidig er det langt mere miljøvenligt for dig, at du bruger genopladelige batterier frem for at købe nye. 

 

Vibrator er nem at rengøre

Alle vores vibratorer er lavet i materialer, der er behagelige for dig at bruge. Det kan for eksempel være silikone, der er blødt og behageligt mod huden. Samtidig er det også et materiale, der er meget nemt at rengøre. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan gøre din vibrator ren, når du har brugt den. Det er vigtigt, at du gør den grundigt ren, hver gang du har brugt den.