Corsage & korsetter

Corsager og korsetter er for dig, der ikke har noget imod at blive strammet ind, for at din krop kan få en virkelig flot og sexet figur.

For denne form for lingeri er med til at gøre, at din talje bliver mindre, og dine bryster bliver fremhævet. Det er noget, som mange mænd finder meget sexet. 

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

Chilirose, Cottelli Collection, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, ObsessiveRimba.

 

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Brug korsetter og corsager som tøj eller under det

Mange af corsagerne kan du bruge som en fræk overdel, du for eksempel kan have på, hvis du skal i byen, til fest eller på date. Alternativt kan du vælge at gemme corsagen væk under en bluse eller en kjole og så først afsløre det, når I kommer hjem i soveværelset. 

Du kan dog også vælge bare at bruge korsetterne, når du er derhjemme. Der kan du iføre dig dem og så virkelig overraske din kæreste, når han ser dig i dem. 

Corsager og korsetter kan vise en anden side af dig

For mange handler det at tage en corsage eller et korset på dog ikke kun om, at de gerne vil se godt ud. Det handler også om, at de gerne vil finde en anden side af sig selv frem. Det kan de for eksempel gøre ved, at de tager noget andet tøj på.

Corsagen eller korsettet kan komme til at fungere lidt som et kostume. Det er derfor ikke dig, der siger og gør tingene - det er bare noget, som du leger med den, som du er sammen med. På den måde kan det være et rigtig godt redskab til at prøve nogle nye ting af. 

Med en corsage i falsk læder kan du for eksempel spille rollen som den krævende dominatrix, der vil have sin vilje i sengen. Det kan dog også være, at du har lyst til et langt blidere look. Så kan du vælge et af vores korsetter med blonder. Det er perfekt, hvis du har en fantasi med afsæt i victoriatiden for eksempel. 

 

Corsager og korsetter kan kræve en hjælpende hånd

Vores corsager og korsetter kan typisk lukkes bag på med enten knapper eller lynlås. Det gør, at du i princippet sagtens selv kan iføre dig dem. De skal dog alle strammes ind i ryggen for at sidde helt perfekt. Derfor kan det være en ide, at du får en veninde til at hjælpe dig med at tage det på, så det kommer til at sidde helt rigtigt. Du ved jo, at du har en til at hjælpe dig med at få det af igen, så den del af det behøver du ikke at bekymre dig om. 

Hvis du ikke vil have, at korsettet skal være helt stramt, vil det dog ikke være noget problem for dig at få det på selv. Det er jo heller ikke meningen, at din veninde skal komme forbi og hjælpe dig hver gang. Men hvis du virkelig vil strammes ind og strammes op, kan det være en god ide. 

Vores korsetter og corsager kommer i flere forskellige størrelser. Hvis du er en størrelse L eller XL, vil du derfor stadig også kunne finde et, som du kan passe.