Analsexlegetøj til kvinder

Analsexlegetøj er ikke for alle. Men har du mod på at bruge det, kan det være med til at give dig en meget anderledes oplevelse end andre former for sexlegetøj. Vi har et stort udvalg af legetøjet, hvilket gør det muligt for dig at finde lige præcis den slags, der passer til dig. 

Det kan være meget forskelligt, hvilken slags analsexlegetøj du bør vælge. Hvis du ikke har brugt denne form for sexlegetøj før, er det en god ide, at du vælger en af vores mindre modeller. Med den vil du nemt kunne finde ud af, om det er noget for dig at blive stimuleret på denne måde. 

Har du mere erfaring med analsexlegetøj, kan du vælge en af vores større modeller. Den vil kunne udfordre dig noget mere, end de mindre modeller kan. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

All BlackCrazy BullDorcelDorrEasyToysFifty ShadesJülie Lovetoys, Master SeriesOuch!Pipedream

RimbaRocks Off og You2Toys.

 

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

Stor forskel på, hvordan analsexlegetøj er udformet

Det er ikke kun størrelsen, der er forskel på i forhold til vores analsexlegetøj. Det er også selve formen på legetøjet, som der er stor forskel på. Noget legetøj er aflagt, mens andet er mere rundt eller ovalt. Det vil dermed kunne stimulere dig på forskellige måder. Vi har også analsexlegetøj, der er formet som en hånd. Hvis du godt kan lide, at dit legetøj er meget naturtro, kan det derfor være en mulighed for dig. 

Der er også stor forskel på, hvordan du skal bruge dit legetøj. Noget af det kommer i en fast form, hvor du skal bruge det, som det er. Andet er oppusteligt, hvilket gør, at det er nemmere for dig at indføre det. Derefter kan du puste det op for at få en øget grad af stimulation. 

Noget af vores analsexlegetøj har vibrator, mens andet er noget, som du skal bevæge selv. Der kan være stor forskel på, hvad du foretrækker. 

 

Brug glidecreme sammen med dit analsexlegetøj

Når du køber analsexlegetøj hos os, bør du også købe glidecreme. Cremen er med til at gøre, at det bliver meget nemmere for dig at bruge legetøjet. Det er med til at gøre det til en behagelig og rar oplevelse for dig. 

 

Sørg for at rengøre dit legetøj ordentligt efter brug

Når du har brugt dit analsexlegetøj, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre det ordentligt. Det er med til at gøre, at det bliver ved med at være en behagelig og hygiejnisk oplevelse for dig at bruge det. 

Vores sexlegetøj er lavet i materialer, der alle er nemme for dig at rengøre. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan gøre dem rene efter brug. Du kan vælge at købe vores rengøringsmidler, der er lavet specielt til sexlegetøj. Du kan også rengøre dem i mild sæbe og vand.

 

Det skal du overveje, inden du køber analsexlegetøj

Inden du køber analsexlegetøj, bør du overveje følgende: 

-Hvor stort skal legetøjet være?

-Hvilken form skal det have?

-Skal det være legetøj, som du selv bevæger, eller som har vibrator?

-Skal det være legetøj, som du kan puste op, eller legetøj, der har en fast form?