Kvinder

I dag behøver du heldigvis ikke ligge under for myten om, at du er en bly viol, der bare venter på, at manden tager initiativ.
Du kan både ægge ham med frække kjoler, lækkert lingeri og sexede hofteholdere eller klare det hele på egen hånd med sexlegetøj fra vores store udvalg.
Sidstnævnte kan du dog selvfølgelig også bruge sammen med din partner.
Det kan være fantastisk til at sætte noget krydderi på jeres sexliv og gøre, at I får prøvet nogle andre ting af.

Vi har produkter fra disse førende Brands

All BlackAnosbaciBijoux Indiscrets, Bswish, Chilirose, Cobeco, Cottelli Collection, Dorcel, Dorr, Durex,              Easytoys, Fetish Fantasy, Fifty ShadesFistit, Giant Family, Guilty Pleasure, iWand, Joydivision, Just Glide, 

JülieLovetoys, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Lovetoy, Master Series, Motörhead, Music Legs, 

Noir Handmade, Obsessive, Ouch!, Pasante, Pipedream, Pjur, Prettylove, RealRock, Rimba, Rocks Off, 

Satisfyer, Secura, Sextreme, Sexy Kleding, Sqweel, Vixons, Wonderlust, You2Toys og Zini.

Sorter faldende

1-12 of 41

Sorter faldende

1-12 of 41

Lingeri og sexlegetøj til mange forskellige typer af kvinder

Det er meget forskelligt, hvilke former for sexlegetøj og lingeri som den enkelte kvinde kan lide. Derfor kan du selvfølgelig også finde et stort udvalg af forskellige former af det her på vores side. Der er både noget for dig, der ikke har så meget erfaring i forhold til sexlegetøj, eller som gerne vil kaste dig ud i bondage, fetish eller BDSM

Der er dog også noget for dig, der har stor erfaring, og som derfor ved, hvad du vil have. Dermed vil det være muligt for alle kvinder at finde noget for dem. Er du til bondage, fetish eller BDSM, kan du for eksempel både finde tøj, legetøj og de helt rigtige kondomer med knopper til at udleve dine fantasier. 

 

Forskelligt tøj gør det muligt for dig at være forskellige kvinder

Hvis du godt kan lide at lege med rollespil, eller bare gerne vil slå dig lidt løs, kan du med det rette tøj påtage dig en helt ny identitet. Det er med til at gøre, at du nemt vil kunne leve dig ind i din rolle eller finde noget tøj, der gør, at du tør være lidt mere vild, end du måske plejer. 

Vil du gerne spille den uskyldige kvinde, der ikke har så meget erfaring, kan du for eksempel vælge en af vores søde chemiser eller vores selvsiddende strømper med blonder og sløjfer.

Er du i stedet mere til at udleve din vilde side, kan du for eksempel tage et frækt catsuit eller en bodystocking i læder. Det er med til at gøre, at du kan leve dig ind i rollen som dominatrix eller kælen kat. 

 

Diskret at købe lingeri og sexlegetøj til kvinder på nettet

Det er ikke alle, der bryder sig om at gå ind i en butik, når de skal købe lingeri og sexlegetøj. De er bange for, hvad andre vil tænke om dem, hvis de gør det. Heldigvis kan du handle 100 % diskret på nettet, hvilket er med til at gøre, at du ikke behøver at være bange for, at der er nogen, der opdager det, du køber. Det kan åbne op for, at du tør købe nogle andre ting, end dem du ville i en butik. 

Når du handler her på love-lingeri.dk, vil der ikke være nogen, der kan se, hvad der er i de pakker, som du modtager. Det er med til at gøre, at du kan indkøbe alle de ting, som du bliver fristet af her på vores side.