Trusser

Et par flotte og eksklusive trusser er standard tilbehør til de fleste lingeri sæt. Du kan dog også købe trusser for sig selv, hvilket er praktisk, hvis du er typen, som foretrækker at lade bh'en blive i skuffen. Et par trusser, som sidder godt på hoften og bærer præg af omhu i designet, kan sagtens være rigtig frække og forførende i sig selv.

Du behøver ikke særlig meget andet end et par lækre blonde trusser eller trusser i wet look eller lak for at forføre nærmest en hvilken som helst mand. Når du gør noget ud af at være velklædt og pikant inderst inde, sender det et tydeligt signal om at du er klar på erotiske eventyr. Samtidig kan du styrke din selvtillid og din følelse af at være sofistikeret og feminin, når du vælger at iføre dig et par raffinerede og velsiddende trusser frem for et par gamle, slidte underbukser, som måske nok er vældig praktiske til daglig brug, men ikke videre pirrende eller eksotiske.

I det nedenstående par afsnit kan du læse mere om, hvad du bør have in mente når du køber nye trusser til din erotiske garderobe. Hos Love Lingeri finder du fine trusser i de bedste materialer og designs fra brands så som Livia Corsetti Fashion, Calvin Klein, Obsessive, Noir Handmade og Gorsenia.

22 vare(r)
CalvinKleinmodernthongblack-21
Specialpris 96,00 kr
Pris: 120,00 kr
Calimagstrengbeige-21
Specialpris 144,00 kr
Pris: 180,00 kr
Lodosgstrengrd-21
Specialpris 144,00 kr
Pris: 180,00 kr
Nyhed
Playfulpromisesblgstreng-21
Specialpris 119,20 kr
Pris: 149,00 kr
Nyhed
Blissfulsortetrusser-21
Specialpris 128,00 kr
Pris: 160,00 kr
Nyhed
Rdblondehipsterlividia-21
Specialpris 104,00 kr
Pris: 130,00 kr
Nyhed
Tricysortetrusser-21
Specialpris 119,20 kr
Pris: 149,00 kr
Udsalg
Faridasorteboxershorts-21
Specialpris 50,00 kr
Pris: 125,00 kr
Feliziagstreng-21
Specialpris 71,20 kr
Pris: 89,00 kr
Gstrengintensa-21
Specialpris 71,20 kr
Pris: 89,00 kr
Miamorgstreng-21
Specialpris 71,20 kr
Pris: 89,00 kr
Julittahvidgstreng-21
Specialpris 71,20 kr
Pris: 89,00 kr
Udsalg
CalvinKleinmodernthongwhite-21
Specialpris 88,00 kr
Pris: 110,00 kr
CalvinKleinperizomathongblacksilverlogo-21
Specialpris 111,20 kr
Pris: 139,00 kr
TrusserToscana-21
Specialpris 79,20 kr
Pris: 99,00 kr
Nyhed
Sortgstrengpampero-21
Specialpris 144,00 kr
Pris: 180,00 kr
Nyhed
Marseilleblondegstreng-21
Specialpris 119,20 kr
Pris: 149,00 kr
Nyhed
Evelynlyserdgstreng-21
Specialpris 128,00 kr
Pris: 160,00 kr
Nyhed
Duchsgstreng-21
Specialpris 135,20 kr
Pris: 169,00 kr
Nyhed
Leticablondehipster-21
Specialpris 104,00 kr
Pris: 130,00 kr
Nyhed
Lanoirgstreng-21
Specialpris 71,20 kr
Pris: 89,00 kr
Nyhed
Alaragstrengrd-21
Specialpris 144,00 kr
Pris: 180,00 kr
22 vare(r)

Vælg de rette trusser til din kropstype og dit temperament

Når man kigger på det rent størrelsesmæssige, er det ikke forbundet med nær så store kvaler at vælge de rette trusser, som det er at vælge en bh, som sidder godt og støtter korrekt. Ved udvælgelsen af den rette bh, skal du kende skålstørrelse og bustemål – og disse kan endda svinge en del. Skal du finde dig et par trusser, der passer, er det blot nødvendigt at have en nogenlunde idé om den størrelse du skal bruge – er du en Xs, en S, en M, en L eller en XL, for eksempel.

Til gengæld bør du være opmærksom på typen af trusse. Forskellige trusser klæder forskellige krops faconer. Den minimalistiske g strengs trusse er måske nok både fræk og sassy, men føler du dig ikke godt tilpas ved at mangle støtte til maven og til danse håndtagene på hoften, vil du nok blive gladere for en mere højtaljet model.

Den finder du for eksempel i thai trussen eller i maxi trussen, som indeholder noget mere materiale, og som former din krop til en flot og stram profil. Selv om disse trusser er højt skåret, og for maxi trussens vedkommende heller ikke blotter så meget af ballen, kan de godt være vældig smarte og indbydende. De kan for eksempel være forsynet med flotte detaljer i form af blonder, pyntebånd og sløjfer, som giver de helt rigtige erotiske associationer.

Skovtrusser, boxer shorts og hipsters – dekorative og moderne

Som et alternativ til de ovenfor omtalte modeller og den klassiske tanga trusse, kan du også vælge en skovtrusse, et par boxer shorts eller de smarte hipsters.

En skovtrusse er en løst siddende trusse, som gerne er fremstillet i silke eller i satin, og derfor er utroligt behagelig at have på. Skovtrussen sidder forholdsvis højt i taljen, og visse modeller kan minde om et ultra kort mini skørt.

Boxer shorts kan bringe mindelser om undertøj til mænd, idet de lige som boxer shorts til herrer er udstyret med små ben. Men boxer shorts til kvinder kan faktisk sagtens være utroligt feminine, da de kan være udført i blonde eller satin, og – lige som maxi trussen og thai trussen – forsynet med fine og frække detaljer.

Hipsters har intet at gøre med fuldskæg, sixpence eller hornbriller – i hvert fald ikke når vi taler trusser. En hipster trusse har fået sit navn, fordi den sidder lavt på hoften (hip betyder hofte på engelsk). Hipster trusser er særdeles praktiske hvis du ofte bærer lavtaljede bukser, idet hipsteren ikke vil kunne ses over buksekanten.

En hipster kan være utroligt klædelig, hvis du går efter det populære college girl look, og fås i såvel den ganske enkle udgave i microfiber og den mere lingeri orienterede med blonder og andre detaljer.

De bedste trusse brands hos Love Lingeri

Hvis du leder efter det helt rigtige par trusser til din lingeri garderobe, kan du med fordel finde dem i den online shop hos Love Lingeri.

Se for eksempel de lækre sorte boxer shorts Farida fra Livia Corsetti Fashion – et brand, som især er kendt for sit smukke og eksklusive blonde lingeri. Farida boxer shorts er fremstillet i sort gennemsigtig blonde – materialet er elastisk og blødt, og føles fantastisk mod huden.

Farida boxer shorts er udstyret med en sød lyserød snøre fortil, som giver trusserne et korset lignende look. Du kan med fordel bære Farida boxer shorts uden andet lingeri – de kan sagtens stå alene – eller kombinere dem med en flot bh, en fræk hofteholder, og et par strømper, som passer til dit øvrige outfit.

Er du mere til det helt enkle look, kan du prøve et par Calvin Klein Modern Thong i sort eller rød . Disse g strenge er helt klassiske og fremstillet i blød, elastisk bomuld – særdeles hudvenligt og ganske nemme at vaske. G strengs trusser har den fordel, at de ikke skaber den karakteristiske trusse kant på ballen, og er derfor velegnede til at have på under et par stramme jeans eller leggings.

Fra Obsessive kommer den flotte og romantiske Jutta g streng, som – i modsætning til Calvin Klein modellen – er udført i lækker, hvid blonde. Der er lidt mere materiale i Jutta, end der normalt er i en g strengs trusse. Den bløde blondekant sikrer den optimale komfort og pasform. Trussen kan stå alene, eller du kan kombinere den med en matchende bh.

Til sammenligning indeholder den sorte g-streng Intensa, ligeledes fra Obsessive, kun det allermest nødvendige blonde stof. Her har du en klassisk g streng, som virkelig lever op til ”less is more” filosofien, og med sin gennemsigtige blonde sikrer dig din partners fulde opmærksomhed! Se alle de flotte og lækre trusser her på siden.