Frækt lingeri til kæresten - forkæl med flot lingeri

Frækt lingeri til kæresten

Kan du godt lide, når din kæreste ifører sig noget, der er lækkert at kigge på? Og er du netop nu på udkig efter noget frækt lingeri til kæresten? Så har vi hos love-lingeri et stort udvalg, hvor du med garanti vil kunne finde noget, der falder i både din og din kærestes smag. Vores udvalg af frækt lingeri til kæresten spænder bredt. Vi kan tilbyde alt fra korsetter, leggins og natkjoler til catsuits, hofteholdere og g-strenge.

frækt lingeri til kæresten

 

Stramt look med corsage og korsetter

Corsager og korsetter er erotiske beklædninger til kvinder, som godt kan lide at blive strammet op. For corsager og korsetter er forholdsvis stive, og de skal ofte snøres bagpå. Det stive udtryk spænder kroppen godt ind og gør brysterne særligt fremstående. Uanset hvilke af vores modeller du vælger, kan du vide dig sikker på, at du får et stykke frækt lingeri til kæresten, som er vild med at fremhæve sine former.

 

Natkjoler med kant

Mange forbinder natkjoler med kedeligt og uinteressant nattøj – men sådan behøver en natkjole langt fra at være! Vi forhandler en række af natkjoler, som alle har det tilfælles, at de er frække og meget tiltalende. Samtidig er de behagelige at have på, og det medvirker til at skabe en endnu bedre oplevelse. Nogle af vores natkjoler er korte modeller, mens andre er længere og med et gennemsigtigt udtryk. En sexet natkjole kan bruges til både særlige lejligheder og til hverdag, og vælger du at købe dette frække stykke lingeri, er der altså god udsigt til, at det ofte kommer i brug.

 

Sexede catsuits og bodystockings

Frækt lingeri til kæresten fås i et væld af forskellige udgaver, men vil du ikke gå på kompromis med det sexede udtryk, er catsuits og bodystockings sikre vindere. En catsuit er en heldragt, som med sin tætsiddende pasform understreger din kærestes former. En sådan dragt er ekstremt forførende og altid et godt valg. Er du vild med dragter, men bliver en catsuit for udfordrende, er en bodystocking et godt alternativ. En bodystocking lukkes med knapper forneden og fås i en lang række forskellige modeller. Vælg blandt andet mellem blonder, snore, læder med metal og gennemsigtigt stof.