Pisk

Har du lyst til at straffe din partner for noget, som han eller hun har gjort? Eller tænder du på, at du gør skade på din partner? Måske ønsker du en blid form for afstraffelse, der ikke gør så ondt? Lige meget hvad vil pisken være det rigtige redskab for dig at indføre i soveværelset. Den kan både være meget smertefuld, men også meget blid. Det hele kommer an på, hvilken pisk du vælger - og hvor hårdt du slår selvfølgelig. 

Her på love-lingeri.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for piske. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rigtige til dit soveværelse. Det kommer blandt andet helt an på, hvor meget erfaring du har med piske, og hvor meget smerte du selv eller din partner har lyst til at blive udsat for. 

Vi har produkter fra disse førende Brands 

Fetish FantasyObsessive og Rimba.

 

 

 

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Piske til nybegyndere

Hvis du ikke har prøvet at få eller give pisk før, vil du højst sandsynligt foretrække en pisk, der ikke gør så ondt. Det kan være rart for dig at starte med den og finde ud af, om det overhovedet er noget, som du kan lide. Hvis du finder ud af, at det lige er noget for dig, kan du jo altid købe en pisk, der kan slå hårdt senere. 

Vi har piske, der ikke gør så ondt. De er lavet i ruskind og har 36 strenge. De kan derfor lave den helt rigtige klaskelyd, når de rammer din hud. Piskene har et flot håndtag, der gør det nemt for dig at håndtere pisken - også selvom du slår hårdt på din partner. 

Selvom du virkelig slår igennem med denne pisk, vil det ikke være det samme, som hvis du bruger en anden pisk og virkelig slår igennem. Derfor er denne pisk så god til begyndere. 

 

Piske til de øvede

Hvis du er mere øvet i at bruge pisk, eller hvis du ved, at du tænder på at blive påført smerte, kan du investere i en pisk, hvor du er garanteret, at det kommer til at gøre mere ondt. Disse piske er typisk lavet i et hårdere materiale og har ofte en stor knop på enden af pisken. Når du slår med knoppen, kommer det til at gøre ondt på din partner. Du kan selvfølgelig moderere, hvor hårdt du vil slå, men den store knop frem for de små strenge vil gøre, at det kommer til at gøre mere ondt på din partner. 

 

Pisk kan bruges til rollespil og afstraffelse

Hvordan du bruger en pisk er helt op til dig. Nogle af de oplagte muligheder for at bruge den er enten, at du bruger den til rollespil eller afstraffelse. Der findes mange former for rollespil, hvor det er sjovt at have en pisk med. Det er kun jer, der sætter grænserne for, hvordan sådan en pisk kan bruges. 

En anden mulighed er, at du bruger pisken til afstraffelse. Det kan være, hvis din partner ikke gør, som du gerne vil have - eller bare fordi du synes, at han eller hun ikke har opført sig ordentligt.