Kyskhedsbure & Kyskhedsbælte

Kyskhedsbure og kyskhedsbælter er ved at blive mere og mere populære som en anderledes indslag i soveværelset. Du kan vælge kun at bruge bælte og bur i soveværelset, men specielt bæltet vil det være nemt for dig at have på under tøjet. Det kan være meget pirrende for både dig og din partner, at du går ud af huset med dit kyskhedsbælte på. 

Kyskhedsburene skal bruges af mænd og er lavet til, at penis kan blive buret inde i dem. Kyskhedsbæltet sidder uden på kvindens krop. Begge bliver låst fast med en lås, hvor det er oplagt, at du giver nøglen til den til din partner. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

Fetish Fantasy, Master Series og Rimba. 

 

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Kyskhedsbure og kyskhedsbælter er perfekte til rollespil

I kan bruge kyskhedsbrurene og kyskhedsbælterne som en del af et rollespil. Det er for eksempel oplagt at lege jer tilbage til dengang, kyskhedsbælterne var i brug. Nogle mener, at kvinderne udelukkende bar dem under en krig for at forhindre voldtægt, mens andre mener, at specielt ægtemænd brugte dem til at sikre sig, at deres koner ikke var sammen med andre, når de var ude at rejse.

Producenterne af kyskhedsbælter skulle derfor eftersigende have tjent gode penge på at sælge en ekstra lås og nøgle til konen og hendes elsker. Det er da en perfekt historie til et rollespil. 

 

Kyskhedsbure og kyskhedsbælter kan bruges til stimulans

Udover at kyskhedsbure og kyskhedsbælter kan bruges til rollespil, kan de også bruges til at opnå stimulans med. Specielt vores kyskhedsbur er lavet til, at du kan opnå stimulans på en helt ny måde. Der er et rør, som du kan stikke op i urinrøret, når du tager buret på. Det er med til at give dig en helt særlig form for stimulation. 

Når du bruger denne form for bur, er det vigtigt, at du gør det grundigt rent både før og efter brug. Urinrøret er meget følsomt over for bakterier, hvorfor du skal sørge for, at det er helt rent. 

 

Bure- og bælter til alle størrelser

Både vores kyskhedsbure og kyskhedsbælter kan bruges af stort set alle størrelser. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde et, der passer til dig. Kyskhedsbæltet kan spændes ud og ind, så det passer til stort set alle størrelser af kvinder. Det består af to læderstrimler; en, du skal have mellem benene, og en, som du skal have rundt om livet. En kæde forbinder de to, og det er muligt at spænde kæden både meget ud og meget ind alt efter behov. 

Kyskhedsburet passer også til langt de fleste. Du kan dog se de individuelle produktmål under produktbeskrivelsen af de enkelte produkter. Det er med til at gøre, at du nemt kan se, om buret har den rigtige størrelse.

Et kyskhedsbur bliver typisk sat fast ved, at der er en penisring af metal, der selvfølgelig skal sidde rundt om penis. Du sætter derefter buret udenpå selve penis og låser nu de to sammen. Dermed kan din partner ikke komme fri, før du giver ham lov. Din partner kan sagtens have buret på under tøjet, når han bevæger sig ud.