Klemmer og Pumper

Klemmer og pumper er for dig, der bliver stimuleret af, at det gør lidt ondt. Det er derfor ikke noget, der er for alle. Vi har dog klemmer og pumper til mange forskellige smerteniveauer, hvilket gør, at du sagtens kan starte med nogle i den mildere ende, hvis du er nybegynder.
Er du rutineret i at bruge klemmer og pumper, vil du dog helt sikkert også kunne finde noget, der passer til dig. Det kan være noget, hvor det gør lidt mere ondt at bruge det end de andre former for klemmer og pumper. På den måde vil det være muligt for enhver at finde noget i vores store udvalg.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

Fetish FantasyFifty ShadesMaster Series, PipedreamRimba og Sextreme.

 

Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Klemmer og pumper kan bruges til ekstra nydelse

Det er meget forskelligt, hvordan du kan bruge klemmer og pumper. Nogle bruger dem udelukkende til at opnå ekstra nydelse med, andre bruger dem også til dominans. Hvis du tænder på, at det gør lidt ondt i dine brystvorter eller kønsorganer er klemmerne og pumperne det helt rigtige sexlegetøj for dig. 

Du kan for eksempel vælge nogle brystklemmer, hvor der er en kæde imellem. Kædens vægt vil gøre, at du tydeligt kan mærke klemmerne på dine brystvorter. Det vil ikke mindst blive mere intenst af, at kæden bevæger sig, når du bevæger dig. 

En anden mulighed for dig, der gerne vil have ekstra nydelse, men ikke rigtig smerte, er, at du bruger nipple boosters. Det er sugekopper, som du kan sætte fast på dine brystvorter. Med sugekopperne på bliver dine brystvorter mere følsomme, og du vil dermed opnå større nydelse. 

 

Klemmer og pumper til dig, der vil have rigtig smerte

Hvis du gerne vil have rigtig smerte, kan du også finde produkter hos os, der kan give dig det. Det er for eksempel vores pincetklemmer. De har fire små kløer af metal, som du kan sætte fast rundt om brystvorten. Det vil nærmest føles som, at de små kløer bider i dit bryst, men hvis du er til rigtig smerte, er de det helt rigtige for dig. 

Du kan også vælge en klemme, der både har to klemmer til brystvorterne og to klemmer til kønsorganerne. Klemmerne bider ikke lige så meget, som pincetklemmerne, til gengæld vil du også få en intens smerteoplevelse, fordi der er en kæde, der forbinder de fire klemmer. Lige så snart du bevæger dig, vil du derfor mærke, at det klemmer i både dine brystvorter og dine kønsorganer. 

 

Brug klemmer og pumper til dominans

Du kan bruge klemmer og pumper til at skabe ekstra nydelse, men du kan også bruge dem til at dominere din partner med. Når du har sat klemmer på din partners brystvorter eller kønsorganer, kan du være sikker på at have meget nemt ved at styre denne. Du kan dermed få din partner til at gøre præcis, som du gerne vil. 

Vi har for eksempel en klemme, der er lavet til at blive sat på kønsorganerne. Fra klemmen er der en snor, hvilket giver dig mulighed for at gå tur med din partner og få denne til at følge dig overalt.