Gags, Mask og Blindfolds

Hvis du ønsker en oplevelse i soveværelset, hvor der er fuld drøn på dine sanser, er det en god ide, at du prøver gag, mask og blindfold. Du kan kombinere de tre ting eller bruge dem hver for sig. 

En gag er en bold eller en ring, som du eller din partner kan få i munden. Denne gør det umuligt at sige noget, hvilket kan være helt perfekt, hvis I leger slavelege - eller du bare er træt af, at din partner giver dig instrukser hele tiden. 

En mask er selvfølgelig en maske. Den gør, at du er mere anonym eller kan spille en anden. Det kan være meget pirrende, at din partner ikke kan se dit minespil på sammen måde som uden masken.

En blindfold er et bind, som du kan tage for øjnene. Det fås i mange forskellige udgaver og gør selvfølgelig, at du slet ikke kan se noget. På den måde bliver dine andre sanser skærpede. 

Vi har produkter fra disse førende Brands 

Bijoux Indiscrets, EasytoysFetish FantasyOuch!, Pipedream og Rimba.

 

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Mange former for gags

Er du på udkig efter en gag, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige slags. Det kan være en gummibold, en metalring eller en gummicylinder. Du kan også vælge en gag, der er koblet til en brystvorteklemme. Det er med til at stimulere den gaggedes brystvorter, når denne bevæger hovedet. 

Alle vores gags er lavet, så de kan tilpasses til den enkelte. Det gør for eksempel også, at du kan bruge den samme gag på flere forskellige personer. 

 

Gem dig væk bag en maske

Masker har altid være brugt til at skjule sin identitet eller sine ansigtstræk. Efter bøgerne og filmene om Fifty Shades of Grey er de kun blevet mere populære. Masken kan gøre det sværere for din partner at se, hvad du tænker eller føler. 

Er du et sted, hvor du ikke har lyst til at blive genkendt, kan du også bruge masken til at være mere anonym. 

 

Blindfolds skærper dine andre sanser

Når du får et blindfold på, kan du ikke længere se noget. Det er i høj grad med til at gøre, at dine andre sanser bliver skærpede. Det er derfor en perfekt mulighed for dig for at læne dig tilbage og bare nyde det, som din partner gør ved dig. 

Alle blindfolds er behagelige at have på, så det kommer bestemt ikke til at være en ubehagelig oplevelse for dig. 

 

Det skal du tænke over, når du køber gags, mask og blindfolds

Når du køber gags, mask og blindfolds, kan du vælge mellem typer til forskellige niveauer. Du kan vælge gags og blindfolds, der er meget simple, og som derfor vil være gode til begyndere at bruge. 

Du kan dog også finde gags, mask og blindfolds på et helt højere niveau. De vil typisk henvende sig til dem, der har noget mere erfaring inden for dette felt. Det er for eksempel et gagballsæt, hvor der også er brystvorteklemmer, og et sæt, hvor der både er gag, håndjern og blindfold. 

Generelt er der dog ingen regler, når det kommer til legetøj. Hvis du føler dig klar til at springe ud på dybt vand med det samme, skal du selvfølgelig bare gøre det.