Fetish og BDSM legetøj

Hvis du vil krydre dit sexliv, vil du indenfor fetish og BDSM verdenen blive ved med at finde legetøj og gadgets, der kan udfordre dig. På den måde er der ikke bare tale om et enkelt krydderi, men en hel krydderihylde som du åbner op for. Er du til denne type af leg, venter der dig mange timers underholdning med dette legetøj. 

Det meste af legetøjet, kan du selv vælge, om du vil bruge på egen hånd eller sammen med en partner. Der er dog noget af legetøjet, hvor det er nødvendigt, at du har en partner. Det er for eksempel med en strap on eller med det smarte kamera med vibrator. 

Andet af vores legetøj kan du bruge uden en partner, hvilket giver dig en stor frihed i forhold til, hvornår du vil bruge det. Det kan for eksempel være vores fistingdildo, der både kan bruges vaginalt og analt. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

 All BlackCrazy Bull, EasytoysFetish FantasyFifty ShadesGiant Family, JülieLovetoys, 

Master Series,  Ouch!, PipedreamRimbaRocks Off, SextremeSvakom og You2Toys.

 

Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Festish og BDSM legetøj kommer i mange udgaver

Lige gyldigt hvor du gerne vil stimuleres, vil det være muligt for dig at finde fetish og BDSM legetøj, der kan stimulere dig. Vores dildoer og strap ons kan for eksempel både bruges vaginalt og analt. 

Derudover kan du på vores side også finde forskellige former for brystvorteklemmer og brystpumpesæt. Brystpumperne giver dig mulighed for at få stive brystvorter på ingen tid, derefter kan du sætte nogle gummiringe på dem, så de bliver ved med at være stive. Brystklemmerne kan være med til at stimulere dine brystvorter, uden at du behøver at bruge hænderne. 

Det kan også være, at du har lyst til at blive stimuleret på hele kroppen. I det tilfælde kan du for eksempel lade din partner bruge et særligt metalhjul på dig. Hjulet er ikke særlig stort, men har pikke på, så du tydeligt vil kunne mærke det, når din partner triller det over din hud. Hvis du vil have en mere intens oplevelse, kan du tage et bind for øjnene. 

 

Fetish og BDSM legetøj kan give dig øget nydelse

Hvis du er til fetish og BDSM, vil alt legetøjet være med til at give dig øget nydelse. Det kan for eksempel være bækkenbundskuglerne, som du kan bruge til dels at massere din vagina, dels til at træne dine bækkenbundsmuskler, så de bliver stærkere. Når du har stærkere bækkenbundsmuskler, vil det være med til at gøre, at du kan opnå bedre orgasmer. 

En anden mulighed er, at du bruger en af de penisringe og cock straps, der er i vores sortiment. De fleste kender en almindelig penisring, som du kan sætte om penis for at få en erektion, der er hårdere og holder længere. Der findes dog også særlige penisringe indenfor fetish og BDSM. Det er for eksempel penisringe med vibrator og butt plug.

En cock strap er en tynd snor, du sætter rundt om din penis, lige som med en penisring. Cock strappen har dog også to snore med klemmer, som du kan forbinde til dine brystvorter. Det gør, at du kan mærke alle bevægelserne, som du gør med din penis, på dine brystvorter.