Bondage og Håndjern

Bondage og håndjern kan være et kinky og frækt supplement til jeres sexliv. Det giver den ene mulighed for fuldstændig at styre, hvad der sker med den anden, hvilket der er mange, der tænder på. Det er ikke mindst blevet populært efter bøgerne og filmene om Fifty Shades of Grey er dukket op. Er du blevet inspireret af dem, vil du helt sikkert kunne finde, hvad du leder efter her på siden. 

Der er dog mange forskellige måder at bruge bondage og håndjern på. Det giver dig og din partner mulighed for at finde frem til lige præcis den måde, som I godt kan lide at gøre det på. 

Det er for eksempel både muligt for dig at binde din partner så stramt, at han eller hun ikke kan slippe fri. Det gør, at du har fuldstændig kontrol over ham eller hende. Du kan også vælge at bruge håndjern og andre former for bondage, der ikke sidder så stramt. Det giver din partner mulighed for at bevæge sig lidt, hvilket også kan være frækt. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

EasytoysFetish FantasyOuch!, Pipedream og Rimba.

 

Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2

Bondage og håndjern, hvor partneren ikke kan røre sig

Leder du efter bondage og håndjern, hvor din partner stort set ikke vil kunne røre sig, har vi flere forskellige typer i vores sortiment. Du kan for eksempel vælge et af vores reb, der giver dig mulighed for at binde din partner meget stramt. Du kan binde vedkommende fast til noget eller kan vikle rebet rundt om din partner, så det slet ikke vil være muligt for ham eller hende at røre sig. Alle vores reb er dog lavet, så de er behagelige for din partner at blive bundet med. 

Du kan også vælge at give din partner håndjern på, der er forbundet til et bånd om låret med en kæde. Det gør igen, at din partner ikke vil have mange bevægelsesmuligheder, og du har fuld kontrol. 

 

Bondage og håndjern, hvor din partner har større bevægelsesfrihed

Hvis du godt kan lide, at din partner har mulighed for at bevæge sig, kan du også sagtens finde bondage og håndjern, der passer til det. Du kan vælge nogle af vores håndjern, som du kan lænke din partner til et møbel med eller lænke hænder og fødder sammen. Selvom din partners bevægelsesfrihed er begrænset af håndjernene, vil det stadig være muligt for ham eller hende at vride sig. 

Alle vores håndjern er lavet, så det kun er muligt for dig at åbne dem med en nøgle. Det er med til at sikre, at det ikke er muligt for din partner at slippe fri. Det gør dog også, at du skal gemme nøglen på et sikkert sted, så du er sikker på at kunne slippe din partner fri senere. 

En anden mulighed, hvis du gerne vil give din partner en høj grad af bevægelse, er, at du giver ham eller hende et halsbånd på. Der er en snor med et håndtag i halsbåndet, hvilket giver dig mulighed for at gå tur med din partner, som hvis han eller hun var en hund.