Fetish og BDSM

Fetish, BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) er i løbet af det seneste årti flyttet ud af de skumlere klubber og ind i danskernes soveværelser. Med fremkomsten og bog trilogien ”Fifty Shades Of Grey” og den efterfølgende filmatisering af samme, er tabuet omkring BDSM blevet nedbrudt på rekordtid. Mange – isærkvinder – er begyndt at stå åbent ved deres lyst til at blive domineret og deres glæde ved at underkaste sig, og mange par har fundet stor fornøjelse i at peppe deres sexliv op med elementer fra især bondage.

Selv om man mest er til den blide variant af BDSM – eller som nybegynder måske ikke helt tør kaste sig ud på det dybe vand endnu – er der masser af inspiration at hente i denne verden. Alene det rolle- og magt spil, som danner fundament for BDSM, er ganske bjergtagende, hvis man aldrig har leget i den boldgade før. Så selv om du måske ikke har mod på piske, elektriske aggregater eller brystvorte klemmer, kan du gøre en stor forskel for din erotiske oplevelse med et simpelt silkereb og en blindfold. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du bliver afhængig af den pirrende fornemmelse af underkastelse eller dominans – og dit sexliv vil med garanti få et gevaldigt løft.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

 All Black AnosbaciBijoux IndiscretsCobeco,  Crazy BullDurexEasytoysFetish Fantasy

Fifty ShadesFistitGiant FamilyGuilty PleasureJoydivisionJust GlideJülieLovetoys, Leg Avenue

Master Series, Music LegsNoir HandmadeObsessiveOuch!OvoPasantePipedreamPjur, Rimba

Rocks OffSecuraSextremeSexy KledingSvakomThe Latex CollectionUpYoursVixons og You2Toys.

 

Sorter faldende

1-12 of 60

Sorter faldende

1-12 of 60

Start blidt ud med BDSM og fetish

Der er mange faktorer, man skal gøre sig klart, inden man kaster sig ud i erotisk rollespil. Da seksualitet i sagens natur er både meget tæt knyttet til følelseslivet, kan full blown BDSM godt være meget svært at kapere, hvis man i forvejen er lidt emotionel. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at man er på bølgelængde med sin partner, inden man går i gang med håndjern, ball gags, kæder og klemmer.

Begge parter skal være klar over, hvor grænsen går, og hvor langt man hver især kan tillade sig at gå. Det er samtidig værd at holde sig for øje, at når den submissive part lægger sit liv og levned i hænderne på den dominerende, har dominus eller dominatrix til opgave at gøre oplevelsen behagelig og spændende for den underkastede – ikke pinefuld. Det kræver et vist modenheds niveau at bevæge sig ud i den hardcore BDSM – og derfor anbefales det, at man starter i den blide ende, og langsomt vokser med opgaven.

 

Find alt, hvad du skal bruge, til BDSM og fetish hos Love Lingeri

Her på siden kan du finde alt det nødvendige tilbehør til dit BDSM eventyr. Love Lingeri er stolte over at præsentere et velassorteret udvalg af udstyr til BDSM og fetish, herunder de super realistiske fisting dildos fra All Black, Crystal Brystklemmer i højeste kvalitet, ekstra kraftige Pasante, Secura, Durex og Anos kondomer (som egner sig fortrinligt til vild sex eller anal sex) samt sort bondage tape fra Rimba.

Hos Love Lingerie forhandles udelukkende produkter af høj standard og slidstyrke, til aldeles rimelige priser, hvor kvaliteten står 100% mål med prisen. Du og din partner kan roligt købe BDSM og fetish udstyr og tilbehør, som understøtter jeres nye erotiske eventyr, hos Love Lingeri. God fornøjelse!