You2Toys

Bag det tyske brand You2Toys står en af de største producenter af sexlegetøj i verden. You2Toys er leveringsdygtige i et utroligt bredt og varieret sortiment af sexlegetøj til såvel single mænd og kvinder som til par. Det velassorterede udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør fra You2toys omfatter dildoer og vibratorer, sexdukker og bollemaskiner, prostatastimulatorer og finger vibratorer, sugekopper til brystvorter, hånd dildoer og -vibratorer samt diverse serier af pleje- og rengørings midler til dit sexlegetøj.

Gå på opdagelse i kataloget over sexlegetøj fra You2Toys her hos Love Lingeri – du vil med garanti finde legetøj eller tilbehør, som passer præcis til dine – eller jres – behov.

 

Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 13

Side:
  1. 1
  2. 2

Tysk kvalitet og høje standarder

Sexlegetøj fra You2Toys holder en utroligt høj kvalitet, såvel når det gælder design og udformning som når det handler om de materialer, som anvendes i fremstillingen af det lækre erotiske udstyr. Samtidig holder produkterne en yderst fornuftig pris i forhold til den høje standard.

You2Toys sexlegetøj er bygget til at kunne holde til mange timers brug, og du kan være helt sikker på, at duvil have glæde af såvel bækkenbundskugler som penisringe fra You2Toys i årevis. Du kan være så godt som sikker på at finde sexlegetøj, som modsvarer såvel dine ønsker og præferencer som dine krav til kvalitet, når du gennemgår det store og varierede udvalg af vibratorer, BDSM udstyr, anal legetøj, onani redskaber, penis pumper og andre produkter i You2Toys' imponerende katalog.

Du kan finde højt udviklede elektroniske produkter hos You2Toys, blandt andet penisringe med indbygget vibrator, som bibringer både ham og hende nydelse og dyb ekstase. Er du single kvinde, kan den imponerende Rabbit Duo Pleasure vibrator med såvel anal stimulator som klitoris vibrator på det varmeste anbefales, når lysterne og fantasierne skal leves ud. Er du ikke til vibration, men nyder du det rå og uforfalskede, kan du prøve en super realistisk African Lover dildo, som med sin smarte sugekop nemt fæstnes på eksempelvis fliserne i badeværelset.

Solo fyren kan peppe sin alene aften gevaldigt op med den sensuelle Ava Love Doll, som er en eksotisk drøm af silkeblød hud, fyldige bryster og en himmerigsmundfuld af såvel vaginal, anal og oral nydelse. Og til ægtefolk og kærestepar findes der frække finger vibratorer, som også kan monteres på penis skaftet – eller hvad med en fræk hånd vibrator til fisting?

 

Sextreme – You2Toys vilde sub brand

You2Toys er, foruden et selvstændigt brand, også producenten bag en række underbrands så som Mandy Mystery, Crystal Clear, Anal Drops, Realistixxx og Sextreme. Sextreme forhandles også af Love Lingeri her på siden. Sextreme går lige til grænsen – og allerhelst gerne et stykke ud over – når det handler om udfordrende sexlegetøj til hardcore erotiske udfoldelser og det ekstreme seksuelle udtryk. Så spænd sikkerhedsselen, for nu bliver det vildt. Sextreme byder på alt, hvad du skal bruge inden for BDSM, herunder diverse klemmer, kæder, lænker, gynækologisk udstyr samt harnesses og seletøj.

Med Sextreme kan du for alvor slippe de forbudte lyster fri, og lade din indre dominus eller dominatrix få frit løb.