Vixson

Vixson

Det velrenommerede hollandske lingeri brand Vixson er at finde i den absolutte spydspids inden for genren – og det med god grund. Vixsons produkter er fremstillet af blonder og tekstiler af allerhøjeste kvalitet, og produceret i Tyrkiet under certificeret forsvarlige forhold. Dette gør, at du med Vixson får top of the line produkter til aldeles rimelige priser, hvilket er Vixsons erklærende målsætning. Lækkert lingeri og skønne, sassy accessories er for alle – og alle skal have råd til sensuelle eventyr!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skønt og forførende lingeri til overkommelige priser hos Vixson

Hos Vixson er filosofien, at livet er for kort til at bære kedelige ting! Her under hører selvfølgelig undertøj. Det er en vigtig del af den sensuelle og feminine følelse, at man også føler sig fin inderst inde. Og lækkert lingeri i smukke og behagelige materialer er medvirkende til at fremme lysten, uanset om du er single eller om du er i forhold med en partner. Vixson er leveringsdygtige i alt inden for sensuelt og forførende lingeri, fra de søde og uskyldsrene chemise og baby dolls over silkebløde og florlette natkjoler og badekåber til de mere pikante trusser, bh'er og hofteholdere.

Vixson kimonoer og badekåber hos Love Lingeri

Love Lingeri er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af de sensuelle lingeri produkter fra Vixson samt de klassiske kimonoer og badekåber. Se for eksempel den lækre og skinnende Black Vixson Kimono, som er fremstillet i florlet og slidstærk polyester. Denne forførende kimono fungerer fint som appetitvækker over dit forførende lingeri! Black Vixson kimonoen fås også i en pink version, ligeledes i en blank og skinnende kvalitet. Kimonoen kommer med et bælte i taljen, som giver den perfekte pasform.

Bralettes og teddies fra Vixson – find dem hos love Lingeri

Inden under den behagelige og lette kimono kan du for eksempel vælge at iføre dig en såkaldt bralette. Den trendy og behagelige bralette er en bøjleløs bh, som dækker mere og derfor findes i mange forskellige designs. Da braletten er uden den stive metalbøjle, er den mere behagelig at have på end den traditionelle bøjle bh, og du kan nemmere udfolde dig sensuelt iført en bralette. Hos Love Lingeri finder du to varianter af den fine bralette i Vixsons kollektion: Den vovede Violetta bralette, som stort set kun består af stropper, som er elastiske og justerbare for den perfekte pasform – og som er forsynet med åbne skåle. Frækkere bliver det ikke! Det skulle da lige være, hvis du i stedet valgte den dristige og pikante Vixson Bralette Voque, som heller ikke just overlader særlig meget til fantasien. Eller måske en lækker teddy, for eksempel den forførende Vixson Sort Mini Teddy, som med sin gennemsigte sorte blonder virker som det fuldkomne elskovsmiddel på enhver mand. Den skønne Vixson Sort Mini Teddy passer perfekt til din krop uanset din højde eller drøjde. Og når vi siger, at du ikke behøver at tage din teddy af for at have det sjovt, har vi ikke sagt for meget!