Satisfyer

Det innovative brand Satisfyer har markeret sig på markedet for sexlegetøj med lækre produkter i nærmest futuristiske designs – og med nyskabende funktionalitet. Satisfyer benytter sig af ultralyd og mikro tryk for at opnå den optimale stimulation. Dette er et kæmpe hit blandt såvel kvinder som mænd – især kvinder elsker de smukke og feminine Satisfyer produkter, hvis vibrationer er tilpasset den kvindelige anatomi og den følsomme klitoris.

Med en Satisfyer vibrator undgår man den klassiske følelsesløshed eller ømhed, som opstår ved hyper stimulation. Dette betyder, at man ikke behøver at stoppe, når man én gang har nået klimaks. Det er således ingen grund, at Satisfyers mange produkter er gået hen og blevet absolutte best sellers blandt det kvindelige publikum. Satisfyer garanterer fuld tilfredsstillelse hver gang – igen og igen!

 

Satisfyer er prima kvalitet til lave priser

Selv om Satisfyer repræsenterer top of the line inden for sexlegetøj, og gang på gang lancerer de mest nyskabende produkter, holder de priserne i et absolut fornuftigt leje. Hvis man sammenligner Satisfyer med mange af de producenter, som ligger i samme kvalitetsmæssige liga og holder en lignende standard, vil man kunne iagttage, at priserne på Satisfyer produkter er markant lavere end konkurrenternes.

 

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Satisfyer – sexlegetøj til kvinder, mænd og par

Ud over de lækre vibratorer til kvinder, som findes i stort udvalg og mange varianter i Satisfyers' produkt katalog, er producenten også leveringsdygtig i en produktlinje udelukkende henvendt til mænd. Sexlegetøj til mænd er et marked i hastig vækst, og selvfølgelig er Satisfyer med på bølgen. Satisfyer onani produkter til mænd anvender samme teknologi som Satisfyer vibratorer til kvinder. Ved hjælp af lydbølger skabes pirrende vibrationer, som du selv kan styre, og som gør oplevelsen ekstra levende og orgastisk. Blandt de mest populære Satisfyer produkter til mænd kan nævnes den utroligt frække Satisfyer Men Heat Vibration, som foruden vibrator er udstyret med en innovativ varme funktion, som føjer ekstra magisk realisme til din oplevelse. Du kan justere temperaturen helt op til fyrre grader celcius og lade ekstasen tage over med de lækre vibrationer.

Det er ikke kun singler, som kan have glæde af lækkert sexlegetøj og erotiske hjælpemidler. Hos Love Lingeri er vi således beærede over at kunne præsentere den avancerede par vibrator Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator. Denne vibrator er designet til at kunne anvendes under samleje, og stimulere begge parter på samme tid. Satisfyer Pro 4 Couples er udstyret med to motorer, som giver kvinden mulighed for klitoris stimulation, samtidig med at manden kan nyde effekten fra den anden motor, som sender de kraftige vibrationer igennem begge parter under penetrering. Her er garanteret øget nydelse og langtrukken ekstase for begge parter!

Satisfyer sætter en ære i enkelthed og brugervenlighed i designet. Da man typisk ikke har hverken overskud eller lyst til at fumle rundt med et hav af forskellige knapper midt i kampens hede, er hvert enkelt stykke sexlegetøj fra Satisfyer kun udstyret med allerhøjest 1 – 2 knapper – en on / off knap, og så en knap til at styre vibrations styrken. Dette ud fra en betragtning om, at spændingen ved sexy time ikke skal drukne i teknik.