Pjur

Der kan være mange grunde til, at glidecreme er en nødvendighed i forbindelse med sex og erotik. Hvis du fortrinsvist har analt samleje, er en god glidecreme et must, da anus ikke – som vagina – selv producere fugt. Uden glidecreme risikerer du at skade slimhinderne i endetarmsåbningen. Der kan komme rifter og flænger, som muliggør infektion med bakterier, svamp eller vira, hvilket kan medføre alt fra mild kløe til livstruende sygdomme. Så hav altid en god glidecreme ved hånden, når du dyrker anal sex – uanset om du er mand eller kvinde.

 

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Pjur glidecreme til anal sex

Det kendte og velrenommerede brand Pjur er især kendt for glidecreme af høj kvalitet. Men glidecreme er ikke bare glidecreme. Der er forskel på, hvilken type glidecreme der anbefales, afhængigt af om du dyrker vaginal eller anal sex.

Pjur har i sit produkt katalog op til flere forskellige glidecremer, som især egner sig til brug ved analt samleje. Den silicone baserede glidecreme med det sigende navn Pjur Back Door er den mest populære inden for denne kategori. Pjur Back Door indeholder blandt andet Jojoba ekstrakt, som har en muskel afslappende virkning, og som gør glidecremen drøj i brug. Samtidig er Pjur Back Door en af de få silicone baserede glidecremer, som uden risiko kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer.

En anden glidecreme, som egner sig fortrinligt til anal sex, er Pjur Original Bodyglide glidecreme, som er ekstremt drøj i brug, og derfor holder længe. Denne glidecreme anbefales det dog ikke at anvende sammen med latex kondomer eller sexlegetøj fremstillet af latex eller silicone, på grund af den høje drøjhed. Den lidt mindre koncentrerede Pjur Basic Silicone glidecreme er mindre drøj i brug, og kan godt anvendes både med kondomer og sexlegetøj, og forener således det bedste fra henholdsvis vandbaseret og silicone baseret glidecreme.

 

Pjur vandbaseret glidecreme – når du vil være på den sikre side

Er du skeptisk med hensyn til anvendelse af silicone baserede glidecremer sammen med kondomer, kan du med fordel prøve den vandbaserede variant. I denne kategori finder du Pjur Cool, som ud over sine fugtende egenskaber også har en kølende effekt. Pjur Cool er tilsat mentol, som både stimulerer sanserne og beroliger huden på én gang.

Er du ikke til denne ekstra kølende effekt, kan du vælge den ligeledes vandbaserede glidecreme Pjur Woman Nude, som er en koncentreret vandbaseret glidecreme udviklet specielt til kvinder. Hvis du ofte oplever tørhed i skeden – for eksempel som følge af menopausen eller andre påvirkninger, som kan medføre hormonelle forandringer – er Pjur Woman Nude perfekt til dig. Den blide glidcreme er 100% fri for parfume og konserveringsmidler, og er samtidig dermatologisk testet, således at risikoen for irritation og allergiske reaktioner er så godt som elimineret.

Ingen af Pjurs produkter indeholder hormon forstyrrende stoffer, og brugen af allergener er stærkt begrænset i samtlige glidecremer. Du kan således trygt bruge glidecreme fra Pjur, selv om du er ekstra sensitiv i de intime områder, eller er overfølsom overfor nogle af de indholdsstoffer, som findes i andre glidecremer.