Pipedream

Fra verdens største producent af sexlegetøj, californiske Pipedream, præsenterer Love Lingeri en bred og velassorteret selektion af sexlegetøj til såvel mænd og kvinder. Pipedream, som oprindeligt startede ud som producent af tobaks piber, har opnået stor succes med deres sexlegetøj produktlinje – formodentlig større end de ville have haft, var de fortsat af tobaksvejen.

 

Ekstra frækt sexlegetøj fra Pipedream

Efter over 45 år i branchen har Pipedream markeret sig i den absolutte spydspids af sexlegetøj producenter i verden – ikke blot i kraft af størrelse og anciennitet, men også i høj grad fordi sexlegetøj fra Pipedream holder en ganske uforlignelig standard. Med over 2500 kvalitets produkter i kataloget er Pipedream leveringsdygtig i sexlegetøj, som svarer til enhver præference, og som kan opfylde enhver hed sex drøm.

I Pipedreams produktlinje findes diverse underkategorier, som for eksempel Fetish Fantasy serien, som blev lanceret i 2005 og dermed var blandt de første BDSM serier henvendt til en bred målgruppe af ”almindelige” mennesker. I denne underserie finder du alt fra ball gags og blindfolds til seletøj og harnesses, butt plugs og strapons, og sågar udstyr til elektro sex.

 

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Sexlegetøj til alle fra Pipedream

Pipedream fremstiller sexlegetøj og erotisk tilbehør i solid og komfortabel kvalitet og eftre markedets højeste standarder til såvel kvinder som mænd. Uanset om du er single eller i et parforhold, hetero seksuel eller homoseksuel, kan du finde sexlegetøj til dine behov og fantasier hos Pipedream.

Er du single kvinde, og orker du ikke one night stands? Med Pipedream vibratorer og dildoer er der absolut ingen grund til, at du ikke skulle kunne have et inspirerende og udfordrende sexliv på egen hånd – så at sige. Er du single mand, og savner du et alternativ til den højre hånd? Pipedream er leveringsdygtig i sexdukker og bolledukker i alle former og farver. Har du og din kæreste en fantasi om at bytte roller i sengen? Her kan Pipedream tilbyde strapon med realistiske dildoer i forskellige størrelser og udformninger, for sikker og nydelsesfuld penetrering. Og er du usikker på holdbarheden, størrelsen eller hårdheden af din erektion, kan du hos Pipedream finde penispumper og penisringe, som nok skal gøre al tvivl til skamme.

Du kan oven i købet købe en stripperstang fra Pipedream til montering i soveværelset, hvis du gerne vil overraske din mand eller kæreste med en fræk pole dance som opvarmning til en endnu frækkere og hedere erotisk leg.

 

Innovativt og prisvindende sexlegetøj fra Pipedream

Pipedream arbejder målrettet og effektivt på stedse at forny og forfine deres mange, lækre produkter. Det er magtpåliggende for producenten bag Pipedream at produkterne holder en høj standard, og altid lever op til de kræsne og kvalitets bevidste kunders høje krav. Bag Pipedream står et kompetent hold af dygtige designere og ingeniører, som sørger for, at det sexlegetøj, Pipedream sender på markedet, til hver en tid er top of the line. Pipedream har gennem årene vundet masser af priser for flere af deres produkter. Og dette er ganske velfortjent.

Love Lingeri er stolte af at kunne præsentere Pipedream i vores online shop. Med sexlegetøj fra Pipedream er du garanteret en erotisk oplevelse helt ud over det sædvanlige.