Ouch!

Skal sexlivet peppes lidt op, og skal der en anelse mere wow factor på soveværelset, kan du roligt regne med Ouch! I det store produkt sortiment fra det kinky brand Ouch! finder du BDSM udstyr, som nok skal hjælpe dig og din partner med at få jeres freak på, når det er sexy time.

 

Bondage tilbehør fra Ouch!

Hvis I er indstillet på at tilføre jeres sexliv ekstra og særligt meget krydderi, kan det anbefales at prøve med BDSM. BDSM står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme, og er igennem de seneste år blevet farligt populært ude i de små hjem. Fænomenet har især spredt sig via de tre bøger i serien Fifty Shades Of Grey og de efterfølgende filmatiseringer af samme bøger, som har gjort det muligt for især kvinder at stå ved deres lyst til dominans eller trang til underkastelse i erotisk sammenhæng.

BDSM bygger på et rolle- og magt spil, hvor den ene part i forholdet får lov at være den dominerende og bestemmende, og den anden hengiver sig i total underkastelse. En erotisk BDSM leg kan foregå ved hjælp af blide og sensuelle redskaber så som fjerkoste, silkereb, blindfolds af satin eller pelsbeklædte håndjern. Men når man bevæger sig ind i den lidt hårdere del af genren, kan man hurtigt få brug for BDSM udstyr fra Ouch!

Hos Ouch! kan du vælge og vrage blandt alskens hardcore BDSM tilbehør – fra butt plugs og strapons tillive size hand dildos, hundehalsbånd med snor, komplette bindesæt med kæder og cuffs til hænder og fødder, bondage masker samt diverse gags – ball gags, cylinder gags, og ring gags, som holder munden åben. Du finder også bondage tape, som er både stærkt og samtidig skånsomt mod huden, sugekopper, piske, reb og håndjern – kort sagt alt, hvad du skal bruge til at fiksere din partner under legen. Det bliver hedt, det bliver ømt, og det bliver ekstatisk med Ouch!

 

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Værd at vide om bondage og dominans

Før du og din partner kaster jer ud i de helt store BDSM eskapader, er det vigtigt, at I er i øjenhøjde først. BDSM er først rigtig sjovt, når man føler sig tryg – hvad end man er den dominerende eller den submissive part, har man selv et ansvar for at sætte sine grænser for, hvad man vil gøre eller hvad man vil udsættes for. BDSM kan være udfordrende for de roller man normalt indtager i et parforhold, og gør man det rigtigt, kan man lære hinanden bedre at kende og forstå hverandre på et dybere plan.

Selv par, som har været sammen i årtier, melder klart ud, at de har opnået en meget større forståelse af deres parforhold gennem eksperimenter med BDSM. Men hvis man vil undgå risikoen for at såre hinanden i kampens hede – såvel korporligt som på sjælen og psyken – er det vigtigt, at man er indforstået med hinandens grænser, ønsker og præferencer.

Med BDSM sexlegetøj fra Ouch! er du sikker på at få udstyr i solid kvalitet og høj standard. Du kan finde et velassorteret udvalg af Ouch! produkter her hos Love Lingeri.