Master Series

Går du rundt og overvejer at prøve den populære seksuelle udtryksform BDSM? Så kan du roligt læse med her – og eventuelt efterfølgende tage på tur i Love Lingeris' sortiment af BDSM udstyr og få inspiration til dit nye erotiske eventyr.

 

BDSM – et univers af nydelse og smerte

Med BDSM åbner du døren til en verden af uendelig nydelse, sød smerte, dominans og underkastelse. For dig, som aldrig har prøvet så meget som en blind fold eller et par forede håndjern før, vil der vente lidt af et eventyr – og du bør være forberedt på et joy ride af dimensioner, du aldrig før har set magen til. Det gælder om at være forberedt på, hvad der er i vente, og alligevel være indstillet på at lade sig overraske. BDSM kan vække mange dybe følelser til live – følelser, man måske har gemt væk igennem længere tid, men som kommer op til overfladen, når man får lov at udtrykke sig seksuelt på måder, man aldrig før har prøvet.

Som nybegynder ud i BDSm anbefales det således, at du starter blidt ud, så du ikke kommer til uforvarende at pådrage dig skader på krop, sjæl eller psyke. Og frem for alt skal du og din partner være i absolut øjenhøjde og på linje med, hvad der skal ske, inden I tager fat. Går I stille og roligt frem, vil I opleve, hvordan BDSM kan berige jeres samliv, og gøre jer dybere forbundne.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Prøv hård BDSM med udstyr fra Master Series – til de øvede

Er du der imod velbevandret inden for genren, og ved du nogenlunde hvad du kan forvente af dig selv og din partner, kan du roligt gå på opdagelse i vores sortiment af hardcore BDSm udstyr fra Master Series. Master Series er et brand med efterhånden en del år på bagen inden for design, produktion og distribution af udstyr til såvel bondage i den blidere ende som hård S / M og diverse mindgames, som involverer dominans og underkastelse.

Med udstyr så som sex masker, magnetiske pleasure balls, kyskhedsbælter og kyskhedsbure til ham og hende, penisringe med ball ring og anal plug, ball gags og blindfolds er der lagt godt i kakkelovnen til en hård og særdeles smerte- og nydelses fuld BDSM seance.

Legetøj fra Master Series er ikke for amatører – der kræves kyndige hænder fra en trænet dominus eller dominatrix til at bruge dette udstyr korrekt. Med BDSM udstyr fra Master Series er du sikret udsøgte pinsler og pirrende smerte – på den fede måde. Samtlige produkter fra Master Series er fremstillet under stor og agtpågivende hensyntagen til de gældende internationale standarder, og er således 100% fri for allergener, hormon forstyrrende stoffer og anden kemi, som kan virke lokal irriterende eller på anden vis skade huden på en uhensigtsmæssig måde.

Love Lingeri præsentere med glæde og stolthed et velassorteret udvalg af produkter fra Master Series – i håbet om, at der stedse vil komme flere til, og at du fortsat vil handle BDSM tilbehør fra Master Series her hos os.