Fetish Fantasy

BDSM er et af de store erotiske tabuer, som er blevet nedbrudt gennem de seneste år. Med bøgerne og filmene Fifty Shades Of Grey er det pludselig blevet legitimt for især kvinder at stå ved deres før gedulgte ønsker om underkastelse og fantasier om sex, som er tilsat lidt mere krydderi end den gængse missionærstilling hver onsdag.

Mange kvinder identificerer sig med den bly Anastasia, som får åbnet sine øjne for den vidstrakte verden af nydelse og smerte, som ligger i BDSM og fetish. Og da først døren til dette univers gennem bøger og film blev åbnet for resten af verdens kvinder, lod den sig ikke bare uden videre lukke igen. På nuværende tidspunkt er markedet for udstyr og tilbehør til bondage, fiksering, afstraffelse og dominans større end aldrig før. Og der er intet, der tyder på, at interessen daler lige foreløbig.

 

Det rette udstyr til bondage, dominans, sadisme og masochisme fra Fetish Fantasy

Love Lingeri er stolte af at præsentere et stort og velassorteret udvalg af tilbehør til BDSM og fetish fra det anderkendte brand Fetish Fantasy. Med BDSM udstyr fra Fetish Fantasy får du en bred variation af tilbehør til at understøtte dine bondage og fetish eskapader.

Du kan udleve dine vildeste sex fantasier, også dem, som inkludere underkastelse, dominans, sadisme og masochisme. Såfremt din partner er med på idéen, venter der jer et sandt erotisk eventyr i Fetish Fantasys vilde verden. Her finder du alt fra ball gags i alle afskygninger og varianter, blindfolds og brystvorte klemmer til erotiske gynger, pelsklædte håndjern, sugekopper til brystvorter, kæder, lænker, reb, og udstyr til elektrochok – hvis din fantasi foregår på et sindssyge hospital anno 1950.

Du kan også gå på opdagelse i en verden af strap ons og butt plugs, hvis du går og drømmer om at bytte rollerne 100% om i jeres heteroseksuelle parforhold, samt dildoer og vibratorer til dobbelt penetrering. Der er, med andre ord, ingen grænser for, hvilke fantasier, du kan gøre til virkelighed med BDSM tilbehør og accessories fra Fetish Fantasy.

 

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

BDSM med omtanke

De eneste grænser, der findes i den erotiske fantasi, er dem du selv – og din partner – sætter. Selv om I har anskaffet alt det rigtige udstyr, er dette ingen garanti for en vellykket BDSM oplevelse. Det allervigtigste i denne sammenhæng er, at I er enige om, hvad der skal foregå – og at begge parter er med på legen. Selv om en del af BDSM består af sadisme, er der igen, der har glæde af legen, hvis den ene part i virkeligheden bare vil have det overstået. Derfor er det essentielt, at begge parter deltager aktivt – selv den submissive part.

BDSM kan, hvis det udføres korrekt og respektfuldt, bidrage til en øget forståelse af hinanden på et både højere og dybere plan. Flere par melder om et styrket parforhold og et mere aktivt sexliv, efter at de har opdaget BDSM. Og med udstyr fra Fetish Fantasy kan du og din partner komme til at opleve det samme – så det er bare med at komme i sving!