Bondage udstyr - find dit udstyr her

Bondage udstyr

Håndjern, snor, kæder og reb – disse fire ting er grundlaget for al bondage. Der er mange forskellige grader af bondage. Nogle mennesker kan bedst lide bare at have et par håndjern på, mens andre foretrækker at være bundet fra top til tå. Disse forskellige præferencer imødekommer vi naturligvis hos love-lingeri. Derfor tilbyder vi en lang række varierende bondage udstyr, som alle har kvaliteten i højsædet.

 

Snor og reb

Tænder du og din partner på at binde hinanden? Så har vi masser af bondage udstyr, som med stor sandsynlighed vil falde i jeres smag. Vi kan både tilbyde nylonsnor og silikone reb, som I kan bruge til at binde hinanden godt og grundigt fast. Begge slags er lavet i holdbare materialer, der kan klare lidt af hvert. Snor og reb er nogle af de meste almindelige former for bondage udstyr. Har I lyst til at prøve noget anderledes, kan vi også tilbyde bondage tape, som med fordel kan bruges til at pakke kroppen ind i. Tapen klister ikke, men er derimod klæbende mod sig selv. Det betyder, at tapen kan bruges flere gange, og dermed er der ingen begrænsninger for, hvad I kan kaster jer ud i!

 

Vores udvalg af håndjern

Håndjern er ikke bare håndjern. For denne type bondage udstyr fås i mange forskellige varianter, der blandet andet varierer i materialer og farver. Vi kan blandt andet tilbyde helt traditionelle metal håndjern uden noget ekstraudstyr. Derudover forhandler vi også håndjern med plys i forskellige farver. Vælg blandt andet mellem sort og lilla. Hos os kan du desuden få fingre i et helt særligt læder håndjern, som sættes fast på et stykke læder om låret. Her er den ene hånd altså fri. Uanset hvilken type du vælger, kan du vide dig sikker på, at din partner ikke løber nogen steder.

 

Det ultimative bondage udstyr – køb et helt sæt

Hvis du vil have et helt bondagesæt, hvor du eller din partner ikke kan røre jer ud af flækken, tilbyder vi et blødt bondagesæt. Selvom du er helt fastspændt, gør sættet ikke ondt at have på, og derfor får du det maksimale ud af oplevelse. Hvis du har lyst, kan du supplere sættet med en slynge, spredestang eller et halsbånd – så får du det optimale bondage udstyr!