Kan du godt lide, når din dame ifører sig noget, der er lækkert at kigge på?
Og er du netop nu på udkig efter noget lækkert lingeri til din kvinde?
Så har vi hos love-lingeri et stort udvalg, hvor du med garanti vil kunne finde noget, der falder i jeres smag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Wetlook - få fremhævet din krop

9. okt. 2019 15.38.53 CEST

Hvis du falder for det sorte, våde og stramme look, er wetlook lingeri eller kjole lige noget for dig.
Wetlook er lavet i et sort og skinnende materiale, der giver et vådt læder udtryk.
Den skinnende effekt drager ethvert øje, og ifører du dig en wetlook kjole, kan du være sikker på at tiltrække dig masser af opmærksomhed.
Alle vores wetlook kjoler signalerer styrke, selvsikkerhed og ikke mindst sensualitet.
Er du på udkig efter netop dette look, er der god grund til at gå på opdagelse i vores sor

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love-lingeri

Fuldend dit outfit med lækkert lingeri

23. okt. 2019 10.05.41 CEST

Måske forbinder du mestendels lingeri med lækkert og delikat undertøj, som har et erotisk tilsnit. Dette er også korrekt – frækt undertøj er en stor del af lingeri kataloget. Men lingeri er ikke begrænset til intim beklædning. Der findes flere forskellige typer lingeri, som er designet til at bruge sammen med eksempelvis fest tøj – og som du sagtens kan bruge som en del af dit outfit, når du er på bar eller på diskotek.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Overvejer du at købe frækt og forførende lingeri – men har du svært ved at se dig selv i det afslørende undertøj? Er du i tvivl om hvorvidt lingeri vil vise mere end godt er, og gør tanken om at skulle vise dig frem i frækt undertøj dig usikker? Så læs med her og få gode råd til hvordan du vælger lingeri, som fremhæver dine bedste sider.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri, er du sikkert også lidt tøvende i forhold til at gå i de helt særlige butikker, som forhandler den slags. Hvad hvis din nabo eller din kollega ser dig, eller måske et familiemedlem? Det kan godt være lidt akavet at hilse på, mens man står med et bh sæt i den ene hånd og et par hofteholdere i den anden.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Skal din undertøjsskuffe opdateres med lækkert og forførende lingeri? Så bør du se dig godt for. Det lingeri som passer til din veninde – eller til mannequin-dukkerne i lingeributikkens vinduer – passer ikke nødvendigvis til dig.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke typer lingeri som passer til diverse kropstyper. Det er nemlig ikke alle lingerimodeller, som sidder lige godt på forskellige mennesker. Og du har en langt bedre chance for at finde lingeri, som fremhæver dine bedste sider, hvis du kender din egen kropstype.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Måske tænker du mest i ekstravaganza baner når talen falder på lingeri. Dette er der ikke noget at sige til.

Lingeri forbindes som oftest med forførende undertøj, som man kan iføre sig for at skabe en helt særlig stemning i soveværelset. Det er de færreste som overvejer at iføre sig lingeri til hverdag. Det kan der være flere grunde til, for eksempel at man finder det upraktisk at skulle gå rundt i dyrt undertøj som desuden skal håndvaskes og som ikke tåler tørretumbling.

Samtidig vil man måske umiddelbart føle at det at iføre sig lingeri til hverdag er lidt fjollet. Der er jo ingen der kan se det flotte undertøj. Og så går det på en måde til spilde.

Dertil kommer at lingeri måske ikke fremstår videre komfortabelt. Når man ser en lingerimodel spændt op i lacings, blonder, korset eller corsage og med eller uden hofteholder eller selvsiddende strømper er det ikke just et syn der skriger hverdag.

Men faktisk findes der masser af lækkert lingeri som er endog særdeles velegnet til daglig brug. Det kaldes hverdagslingeri, og udmærker sig ved såvel komfort som æstetik. I det følgende kan du blive klogere på hvorfor det er en god idé at vælge lingeri til hverdag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri

Bliv strandklar med nyt badetøj

23. maj 2022 12.10.01 CEST

Sommeren nærmer sig – og med den strandsæsonen. Er du en af dem, som nyder at slikke sol eller boltre dig i bølgen blå, er det nu, du skal ud og finde dit nye badetøj.

Den gamle, slidte badedragt, som efterhånden er opløst af svømmehallens klorvand, vil ikke gøre sig godt på strandpromenaden. Og en helt slasket bikini, som ikke længere har noget, der minder om elastik i stoffet, vil næppe virke flatterende for dine former.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri By Love Lingeri