Kender du det, at du tager din bh af efter en lang dag – og så har du mærker over det hele? Dette skyldes højst sandsynligt, at du har valgt en bh, som ikke passer til din krops facon. Du kan også være vokset ud af din bh (det er rigtig ærgerligt, men hey – det sker for os alle sammen). Bh'en kan også have mistet sin pasform ved vask eller gennem almindeligt slid. Du skal jo faktisk helst skifte din bh ud mindst en gang om året – af samme årsag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH By Love Lingeri

Find den rigtige bh – type og pasform

14. jan. 2021 15.37.32 CET

 

Når du køber bh og trusse sæt, skal du først og fremmest kende din bh størrelse. Dette er vigtigt i forhold til bh'ens pasform, hvilket har indflydelse på såvel det rent æstetiske som på din personlige komfort. Det, du skal bruge, er din skål størrelse og dit bustemål – gå eventuelt ned i din lokale lingeri forretning eller i lingeri afdelingen i et stormagasin, og få en butiks medarbejder til at hjælpe dig med at tage mål. Så er du godt på vej til dit første bh og trusse sæt!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH By Love Lingeri

Det kan godt være noget af en kunst at finde en bh, som sidder helt perfekt. Den bh, som får din veninde til at ligne en guddommelig åbenbaring, kan fungere helt håbløst på dig – også selv om I næsten bruger samme størrelse. Med bh'er er det nemlig de små marginaler som tæller. Og du bør derfor bruge tid på at udvælge den helt rigtige bh model, som passer til netop din krop.

I det følgende vil vi gennemgå fem vigtige faktorer, som gør sig gældende i forhold til en bh's pasform.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH By Love Lingeri

Når det handler om bh'er, er markedet en sand jungle, hvis man ikke på forhånd kender til de forskellige bh typer og ved, hvilken der passer bedst til éns krops type. I det følgende vil vi give et overblik over de forskellige bh typer, så du kan få et fingerpeg om hvilken bh du skal vælge.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH By Love Lingeri