Dating om vinteren – en herlig og hyggelig aktivitet

Det er herligt at gå på date i sommerhalvåret. I forsommeren, hvor solen titter frem efter en lang vinter, skydes datingsæsonen for alvor i gang. Safterne stiger og lidenskaben kan få frit løb hen over de lange lune sommermåneder som med varme dage og lyse nætter udgør de ideelle rammer for flirt og forførelse.

Om sommeren er udendørslivet ganske indbydende. Du kan iføre dig korte og luftige sommerkjoler og vise dine brune ben frem. Sommeren giver mulighed for masser af udendørs aktiviteter og dinner dates under åben himmel. Og så er der mulighed for at tage på stranden og dermed se lidt mere af hinanden end man ellers ville.

Men hvad gør du om vinteren?

Ovenstående behøver dog ikke at betyde, at der skal lukkes helt ned for dating, når sommeren går på hæld og dagene bliver kortere, mørkere og koldere. Faktisk er der rigtig mange muligheder for hot dating på kolde vinterdage. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette fremgangsmåde.

I det følgende kan du få de bedste tips til vinterdating.

 

1. Klæd dig flot og forførende forud for din date

Du kan sagtens tage dig rigtig godt ud til din date i vintermånederne. Faktisk har du rigtig mange muligheder for at klæde dig fint på, når du skal ud og spise eller i byen med din date.

Om vinteren kan du nemlig vælge at iføre dig strømpebukser eller leggings som rigtig fremhæver dine flotte stænger. Og du kan uden problemer være iført lækkert lingeri under din kjole uden at komme til at svede.

 

...  Læs mere