2. Vælg en tætsiddende kjole

Selv om sæsonen for sommerkjoler er overstået kan du stadig iføre dig korte skørter. Til din vinterdate kan du vælge en mere tætsiddende af slagsen uden af få et hedeslag.

En tætsiddende lingerikjole fremhæver dine former på flot og forførende vis. Og du kan sætte prikken over i’et med smarte accessories – perfekt til en aften i byen.

 

3. Klæd dig i frækt undertøj hvis din date skal afsluttes med manér

Selv om det er koldt kan din date sagtens være varm af natur – og der er kun en måde, hvorpå man kan afslutte en hot date! Til dette formål bør du vælge lingeri i top kvalitet med den rette pasform og komfort.

Du er måske nok iført mere tøj end om sommeren, men dette er ingen hindring – snarere tvært imod. Din date vil kunne pakke dig ud som den gode gave du er. Og så er der lagt i ovnen til ekstra action mellem lagnerne!

 

Andre spændende date idéer til dig som dater om vinteren

Foruden din påklædning er der masser af andre spændende idéer til vinterdating. I stedet for en café kan du med fordel vælge en spændende restaurant til jeres middag.

I kan gå i biografen og slippe væk fra regn og kulde. Der er masser af muligheder for at se udstillinger og ferniseringer, hvis I begge holder af kunst og kultur. Og I kan gå til indendørs koncert og komme i feststemning.

Der er desuden rige muligheder for at lære noget nyt. Du kan for eksempel invitere din date på salsalektioner eller til et spændende foredrag. I kan også tage et madlavningskursus sammen – eller du kan blot invitere din date hjem i dit eget køkken og se, hvor det så bærer hen!