Skal din undertøjsskuffe opdateres med lækkert og forførende lingeri? Så bør du se dig godt for. Det lingeri som passer til din veninde – eller til mannequin-dukkerne i lingeributikkens vinduer – passer ikke nødvendigvis til dig.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke typer lingeri som passer til diverse kropstyper. Det er nemlig ikke alle lingerimodeller, som sidder lige godt på forskellige mennesker. Og du har en langt bedre chance for at finde lingeri, som fremhæver dine bedste sider, hvis du kender din egen kropstype.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Trussen er den vigtigste del af et lingeri sæt og samtidig den mest intime beklædningsdel i din garderobe. Derfor er det vigtigt at du vælger de rette trusser. I det følgende kan du blive klogere på hvilke typer trusser der findes på markedet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Trusser Af Love Lingeri

Måske tænker du mest i ekstravaganza baner når talen falder på lingeri. Dette er der ikke noget at sige til.

Lingeri forbindes som oftest med forførende undertøj, som man kan iføre sig for at skabe en helt særlig stemning i soveværelset. Det er de færreste som overvejer at iføre sig lingeri til hverdag. Det kan der være flere grunde til, for eksempel at man finder det upraktisk at skulle gå rundt i dyrt undertøj som desuden skal håndvaskes og som ikke tåler tørretumbling.

Samtidig vil man måske umiddelbart føle at det at iføre sig lingeri til hverdag er lidt fjollet. Der er jo ingen der kan se det flotte undertøj. Og så går det på en måde til spilde.

Dertil kommer at lingeri måske ikke fremstår videre komfortabelt. Når man ser en lingerimodel spændt op i lacings, blonder, korset eller corsage og med eller uden hofteholder eller selvsiddende strømper er det ikke just et syn der skriger hverdag.

Men faktisk findes der masser af lækkert lingeri som er endog særdeles velegnet til daglig brug. Det kaldes hverdagslingeri, og udmærker sig ved såvel komfort som æstetik. I det følgende kan du blive klogere på hvorfor det er en god idé at vælge lingeri til hverdag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Det er ikke altid lige nemt at finde pænt lingeri i den rette størrelse. I hvert fald ikke hvis ens kropstype ligger uden for det, der defineres som normal. Især de lidt større piger kan have svært ved at finde smukt undertøj, som samtidig er behageligt.

Det ses ofte at især BH’er, som er fremstillet i store størrelser, måske nok er funktionelle, men langt fra kønne. Det er som om lingeribranchen har besluttet sig for, at alt over en vis størrelse ikke fortjener pyntelige og dekorative detaljer eller et lækkert design.

Sådan kan det i hvert fald hurtigt komme til at se ud, hvis man fortrinsvis handler i fysiske lingeributikker. Og det kan få de fleste til at miste modet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Plus size lingeri Af Love Lingeri

Bliv strandklar med nyt badetøj

Sommeren nærmer sig – og med den strandsæsonen. Er du en af dem, som nyder at slikke sol eller boltre dig i bølgen blå, er det nu, du skal ud og finde dit nye badetøj.

Den gamle, slidte badedragt, som efterhånden er opløst af svømmehallens klorvand, vil ikke gøre sig godt på strandpromenaden. Og en helt slasket bikini, som ikke længere har noget, der minder om elastik i stoffet, vil næppe virke flatterende for dine former.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

De fleste kvinder foretrækker at klæde sig smukt og feminint – også inderst inde. Der er en særlig fornemmelse forbundet med det at iføre sig lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig andet og mere end blot forførende undertøj. Lingeri i top kvalitet vil typisk være designet med omtanke for den kvindelige anatomi. Det betyder, at lingeri generelt har en langt bedre pasform – og dermed en højere grad af komfort – end det undertøj du kan købe i supermarkedet.

Du vil altså føle dig bedre tilpas, når du er iført eksklusivt lingeri – også i det daglige. Men det kan godt være svært at finde lingeri, som passer. Og det er ikke altid lige sjovt at shoppe lingeri – især ikke hvis ens kropsfacon er anderledes end gennemsnittet.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Black Friday har i mange årtier været et velkendt fænomen i USA. Dagen falder altid på fredagen efter Thanksgiving Day, som traditionelt er placeret på den sidste torsdag i november måned. Her har amerikanerne nemlig som regel en fridag, og dermed er der tid til at gå på shoppingture rundt omkring i butikker og stormagasiner.

Inden for de seneste år har den amerikanske tradition vundet indpas i Danmark. Og selvom vi ikke har fri på denne dag, er der stadig gode muligheder for at shoppe – nu om stunder kan dette nemlig gøres via nettet. Det betyder, at du med stor fordel kan udnytte de heftige rabatter, som følger med Black Friday udsalget.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Skal konen eller kæresten forkæles med en sød gave – måske i en særlig anledning? Så kan du med fordel investere i lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig ikke blot en særdeles personlig gave, som kan gøre enhver kvinde lykkelig. Når du giver for eksempel et forførende BH- og trussesæt i gave, signalerer du samtidig, at du sætter pris på hendes erotiske femininitet.

Og så er lingeri samtidig en gave til dig!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri