De fleste kvinder foretrækker at klæde sig smukt og feminint – også inderst inde. Der er en særlig fornemmelse forbundet med det at iføre sig lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig andet og mere end blot forførende undertøj. Lingeri i top kvalitet vil typisk være designet med omtanke for den kvindelige anatomi. Det betyder, at lingeri generelt har en langt bedre pasform – og dermed en højere grad af komfort – end det undertøj du kan købe i supermarkedet.

Du vil altså føle dig bedre tilpas, når du er iført eksklusivt lingeri – også i det daglige. Men det kan godt være svært at finde lingeri, som passer. Og det er ikke altid lige sjovt at shoppe lingeri – især ikke hvis ens kropsfacon er anderledes end gennemsnittet.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Black Friday har i mange årtier været et velkendt fænomen i USA. Dagen falder altid på fredagen efter Thanksgiving Day, som traditionelt er placeret på den sidste torsdag i november måned. Her har amerikanerne nemlig som regel en fridag, og dermed er der tid til at gå på shoppingture rundt omkring i butikker og stormagasiner.

Inden for de seneste år har den amerikanske tradition vundet indpas i Danmark. Og selvom vi ikke har fri på denne dag, er der stadig gode muligheder for at shoppe – nu om stunder kan dette nemlig gøres via nettet. Det betyder, at du med stor fordel kan udnytte de heftige rabatter, som følger med Black Friday udsalget.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Skal konen eller kæresten forkæles med en sød gave – måske i en særlig anledning? Så kan du med fordel investere i lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig ikke blot en særdeles personlig gave, som kan gøre enhver kvinde lykkelig. Når du giver for eksempel et forførende BH- og trussesæt i gave, signalerer du samtidig, at du sætter pris på hendes erotiske femininitet.

Og så er lingeri samtidig en gave til dig!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

 

Lingeri og undertøj er på mange måder to sider af samme sag. Lingeri indeholder undertøjselementer i en noget finere og som regel lidt mere forførende version end de gængse former for undertøj.

Det er for eksempel i lingeri-sektionen, du finder blondetrusser med tilhørende BH’er, de smukkeste strømper og de ultra sassy beklædningsgenstande som for eksempel korsetter og corsager. Og så er lingeri som regel en del mere gennemført i designet end det undertøj, du kan købe i supermarkedet.

Lingeri – smukt og charmerende undertøj

Når du køber lingeri, køber du ikke kun undertøj – lingeri er en kategori for sig.

Med lingeri får du ikke blot en funktionel BH, som skal holde barmen på plads, eller et par underbukser som skal danne barriere mellem dine intime dele og dit hverdagstøj. Lingeri har nemlig samtidig til formål at fremhæve dine smukkeste sider, samtidig med at der lægges stor vægt på komfort.

Vælger du at iføre dig lingeri, giver du dig selv plads til at være den kvinde du er – forførende og feminin. Og samtidig giver du dig selv den gave, det er at være iført behageligt undertøj i kvalitetsmaterialer.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Dating om vinteren – en herlig og hyggelig aktivitet

Det er herligt at gå på date i sommerhalvåret. I forsommeren, hvor solen titter frem efter en lang vinter, skydes datingsæsonen for alvor i gang. Safterne stiger og lidenskaben kan få frit løb hen over de lange lune sommermåneder som med varme dage og lyse nætter udgør de ideelle rammer for flirt og forførelse.

Om sommeren er udendørslivet ganske indbydende. Du kan iføre dig korte og luftige sommerkjoler og vise dine brune ben frem. Sommeren giver mulighed for masser af udendørs aktiviteter og dinner dates under åben himmel. Og så er der mulighed for at tage på stranden og dermed se lidt mere af hinanden end man ellers ville.

Men hvad gør du om vinteren?

Ovenstående behøver dog ikke at betyde, at der skal lukkes helt ned for dating, når sommeren går på hæld og dagene bliver kortere, mørkere og koldere. Faktisk er der rigtig mange muligheder for hot dating på kolde vinterdage. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette fremgangsmåde.

I det følgende kan du få de bedste tips til vinterdating.

 

1. Klæd dig flot og forførende forud for din date

Du kan sagtens tage dig rigtig godt ud til din date i vintermånederne. Faktisk har du rigtig mange muligheder for at klæde dig fint på, når du skal ud og spise eller i byen med din date.

Om vinteren kan du nemlig vælge at iføre dig strømpebukser eller leggings som rigtig fremhæver dine flotte stænger. Og du kan uden problemer være iført lækkert lingeri under din kjole uden at komme til at svede.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri, er du sikkert også lidt tøvende i forhold til at gå i de helt særlige butikker, som forhandler den slags. Hvad hvis din nabo eller din kollega ser dig, eller måske et familiemedlem? Det kan godt være lidt akavet at hilse på, mens man står med et bh sæt i den ene hånd og et par hofteholdere i den anden.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

 

Hvordan taler jeg dirty til min partner?

Når du beslutter dig for at kickstarte jeres erotiske eskapader, handler det først og fremmest om at vælge den rette kontekst. Du bør planlægge din forføreriske strategi nøje, og ikke overlade noget til tilfældighederne.

Du kan ikke bare fyre en masse frække ord af og forvente, at det gør tricket. Dirty talk handler i høj grad om at skabe et fantasifuldt rum, hvor hvad som helst kan ske.

Spiller du dine kort rigtigt, kan du til gengæld roligt regne med masser af respons. De fleste mænd og kvinder sætter nemlig stor pris på at få frække og flirtende ord hvisket i øret. Selvfølgelig forudsat at det sker på det rette sted og det rigtige tidspunkt.

 

Dirty talk kræver situationsfornemmelse

Dirty talk er noget, som hører hjemme i bestemte sammenhænge. Du kan ikke bare begynde at tale dirty til din partner under middagen hos svigerfamilien og forvente, at det kaster det store erotiske eventyr af sig.

Her er det klart bedre at vente, til I er kommet hjem. Og under alle omstændigheder bør du lodde stemningen, inden du begiver dig ud i dirty talk.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Vælg en trusse, som passer til dig

Når du har besluttet dig for en god bh, som støtter og løfter som ønsket, skal du tage stilling til hvilken type trusser du ønsker dig. Et sikkert bud på en trusse, som tager kegler hos de fleste mænd, er den klassiske og super sassy g strengs trusse. Den originale g streng er inspireret af Brasiliens karnevals dragter, og består af blot to minimalistiske trekanter af stof – gerne blonde – som er forbundet med tynde snore. En g strengs trusse dækker kun det aller mest nødvendige, og overlader meget lidt til fantasien.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Trusser Af Love Lingeri