Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri, er du sikkert også lidt tøvende i forhold til at gå i de helt særlige butikker, som forhandler den slags. Hvad hvis din nabo eller din kollega ser dig, eller måske et familiemedlem? Det kan godt være lidt akavet at hilse på, mens man står med et bh sæt i den ene hånd og et par hofteholdere i den anden.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Vælg en trusse, som passer til dig

21. sep. 2021 10.15.54 CEST

Når du har besluttet dig for en god bh, som støtter og løfter som ønsket, skal du tage stilling til hvilken type trusser du ønsker dig. Et sikkert bud på en trusse, som tager kegler hos de fleste mænd, er den klassiske og super sassy g strengs trusse. Den originale g streng er inspireret af Brasiliens karnevals dragter, og består af blot to minimalistiske trekanter af stof – gerne blonde – som er forbundet med tynde snore. En g strengs trusse dækker kun det aller mest nødvendige, og overlader meget lidt til fantasien.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Trusser Af Love Lingeri

Hører du til gruppen af kurvede kvinder med flotte feminine former, som har svært ved at finde lingeri, der passer?

Så bør du kigge dig om efter plus size lingeri.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Plus size lingeri Af Love Lingeri

Ferie Sæson

28. jul. 2021 13.55.40 CEST

 

Du kender helt sikkert denne her:

Sommeren bølger hen over Europa med sine gavmilde varmegrader der får familier til at flokkes om udendørsgrillhygge og strandgæster der valfarter til lune sandstrande.

Du har sammen med andre brave kvinder vovet dig ud på sommerens lækreste færd – stedet hvor hav, sand og tårnhøje forventninger mødes i et skæbnesvangert øjeblik: strandens badesæson. Med ophøjet ro, slynger du strandtasken over skulderen og retter på sommerkjolen, velvidende at du om et kort sekund skal vise de andre ferieglade badegæster dit ømmeste punkt – din krop.

Er det solen eller begynder du langsomt at pible med sved fordi du ved, at det er uundgåeligt? Bare jeg ikke havde spist den grillpølse i går! Hvorfor gik vi også den tur ned til havnekioskens lækre isvafler?! Med stigende frustration kaster du håndklædet og klipklapperne i sandet og ser frygten i øjnene.

Foran dig slanger sig flere tusinde kvinder i bikini på rad og række som solbrune supermodeller. Øv. Virker det ikke som om de drejer ansigtet mod dig, for at se dit højrøde ansigt gløde med forlegenhed? Pludselig strammer bikinien alle de forkerte steder og du har lyst til at gemme dig langt under et picnictæppe.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Find den rigtige bh – type og pasform

14. jan. 2021 15.37.32 CET

 

Når du køber bh og trusse sæt, skal du først og fremmest kende din bh størrelse. Dette er vigtigt i forhold til bh'ens pasform, hvilket har indflydelse på såvel det rent æstetiske som på din personlige komfort. Det, du skal bruge, er din skål størrelse og dit bustemål – gå eventuelt ned i din lokale lingeri forretning eller i lingeri afdelingen i et stormagasin, og få en butiks medarbejder til at hjælpe dig med at tage mål. Så er du godt på vej til dit første bh og trusse sæt!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH Af Love Lingeri

3D Secure og to-faktor godkendelse

9. jan. 2021 12.10.52 CET

 Både Dankort, VISA og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for jer kunder og os som har forretning på nettet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Når det handler om bh'er, er markedet en sand jungle, hvis man ikke på forhånd kender til de forskellige bh typer og ved, hvilken der passer bedst til éns krops type. I det følgende vil vi give et overblik over de forskellige bh typer, så du kan få et fingerpeg om hvilken bh du skal vælge.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH Af Love Lingeri

Med alderen er der visse kropsdele, som uvægerligt rykker sydpå. Tyngdekraften har humor, som det gamle mundheld siger – og storhed står i den grad for fald, når det gælder de kvindelige attributter. Det er en kendt sag, at hvad der var frodigt og blomstrende i ungdommens spæde vår, i løbet af sommeren og efteråret vil begynde at hænge. Men faktisk er der ret mange ting, du selv kan gøre for at bevare dine bryster smukke og spændstige langt op i årene. I det følgende vil vi gennemgå fem vigtige tiltag for en smukkere barm – hele livet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri